Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondjam el az exemnek hogy...

Mondjam el az exemnek hogy terhes lettem tőle?

Figyelt kérdés
3 hétig voltunk együtt nem használtunk semmit és sokszor ki se szállt időbe 2 hete szakitottunk es most pozitiv lett a tesztem. Nem fogok abortuszra menni ugye ha elmondom neki nem kenyszerithet ra ugye? Vagy inkabb csak a szules utan mondjam el? én 17/L ő 24/F

2020. aug. 22. 14:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%

Felőlem azt csinálsz amit akarsz, hiába figyelmeztetünk, hogy ez egy baromira nem jó ötlet, úgysem fogsz hallgatni "holmi gyakoris felhasználókra".

Viszont ha már nem veteted el szegény kölyköt, akkor írd már meg tíz év múlva is hogy milyen szuper ötlet vol ennyi idősen gyereket vállalni, na majd ha akkor sem bántad meg, akkor talán nem követtél el nagy hibát.

2020. szept. 5. 12:15
 22/30 anonim ***** válasza:
79%
Hát te jó nagy hülye vagy drágám már ne is haragúdj.
2020. szept. 13. 01:39
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy a szüleid mit szólnak ehhez a csodás ötletedhez?
2020. szept. 13. 01:41
 24/30 A kérdező kommentje:

Elmondtam mindenkinek, exem és a szülei nem örültek. Nálunk anya örült, apa nem igazán, de beletörődött :)

Itt amúgy nem tudjátok elképzelni, hogy van olyan család aki jól él és nem probléma egy gyerek felnevelése pénzügyileg? :)

2020. szept. 15. 18:05
 25/30 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem csak az anyagiakról szól. De ha már itt tartunk, számolj azzal, hogy a pszichológust is fizetheted neki;)
2020. szept. 15. 18:13
 26/30 anonim ***** válasza:
95%
De. El tudom képzelni. De azt nem, hogy gumira ne teljen.
2020. szept. 15. 18:50
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi vagyok mit szólt. Nem mondta h vetesd el? Amúgy én is fiatal anyuka akartam lenni, én 19. Évesen szültem és most jön a kistesó 24 évesen
2020. szept. 15. 19:18
 28/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha már így alakult, akkor maradj pozitív. Lesz egy babád akit szerethetsz. Nyílván úgy lett volna optimális, ha stabil parkapcsolatba születik. Így lehet nehezebb lesz, de nem tragédia. Sokan sokkal előnyösebb helyzetből vágnak bele a gyerekprojejtbe, aztán akkor se garancia, hogy minden jól alakul. Sok a válás, a munkahely elvesztés stb. Nem tudni mit hozhat a jövő. Jól tetted hogy elmobdtad. Joga van tudni az apának ezt. Lehet most ez sok(k) neki (bár mire számított védekezés nélkül), de később vágyhat a gyerekére. És természetesen vállalja a tettei következményét, ki veheti a részét a gyereknevelésből.
2020. szept. 15. 21:03
 29/30 anonim ***** válasza:
82%
Ez akkora kamukerdes megint...
2020. szept. 16. 18:31
 30/30 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is kamu, csak jött ide mindenki orra alá dörgölni, hogy ő anyuci apuci elkényeztetett majma, es majd megoldja helyette más a nemkívánt kölyke felnevelését, finanszírozását.... ha nem lenne kamu, azért korántsem nyilatkoznál ekkora agyatlanságról árulkodó szöveget, miszerint "nem zavart hogy nem védekezünk, mert mindig fiatal anya szerettem volna lenni".

És jobban is jár mindenki, hogy kamu, szegény nemlétező gyerek is :D

2020. szept. 19. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!