3 hétig voltunk együtt nem használtunk semmit és sokszor ki se szállt időbe 2 hete szakitottunk es most pozitiv lett a tesztem. Nem fogok abortuszra menni ugye ha elmondom neki nem kenyszerithet ra ugye? Vagy inkabb csak a szules utan mondjam el? én 17/L ő 24/F
Nem tartanám meg, nyilván a te döntésed, de azért még gondold át. Beszélgess egy tanácsadóval, vagy egy szintén egyedülálló, fiatal anyukával, hogy milyen nehézségei voltak és megbánta e.
Csak a gyerektartás miatt mondanám el egy ilyen "kapcsolat" után. Azért remélem nem akarsz majd együtt lenni egy ilyen semmirekellő alakkal, 24 éves létére nem jut eszébe kvázi egy lánykánál gumit húzni.
2020. aug. 22. 15:36
12/30 anonim válasza:
Újabb gratuláltatós kérdés. (Irónia)
Nem kényszeríthet abortuszra. De a szüleidnek is mondd el a nagy terved.
2020. aug. 22. 15:37
13/30 anonim válasza:
Mindenképpen mondd el neki, nem kényszeríthet semmire, te kényszerítheted őt gyerektartásra, amire a te helyzetedben nagy szükség lesz!
2020. aug. 22. 16:45
14/30 A kérdező kommentje:
Mindig is fiatalon szerettem volna anyuka lenni, emiatt nem is zavart h nem vedekezett velem. Egyebkent en szakitottam vele szoval vicces az a kijelentes h igy akarom magamhoz lancolni 😂
Penzugyi gondok nem lesznek.
2020. aug. 22. 17:06
15/30 anonim válasza:
Mert a szüleid majd eltartanak titeket? Tudnak már róla? Biztos nagyon örülnek neki.
2020. aug. 22. 17:10
16/30 anonim válasza:
Hát ez ultra gáz.... Nem baj, majd felcsináltatod még magad ezzel-azzal, azt' majd elélsz a segílykéből.... Hogy az ilyet miért nem lehet ivartalanítani, nem értem....
2020. aug. 24. 16:27
17/30 anonim válasza:
"mindig is fiatalon szerettem volna anyuka lenni emiatt nem is zavart, hogy nem védekezik 😂 "
Haha haha húú, de vicces! Remélem, akkor is ennyire jó kedved lesz, amikor a segély nem lesz elég a pelenkán kívül semmire kiscsillag, és majd a gyereked fog számonkérni, neki miért nincsen ez, az, ami a kortársainak igen, Ő vele miért nem jutsz el nyaralni! Tudod, egy gyerek nem egy kiskutya akit megszülsz és "hú de jó, fiatal anyuka vagyok", hanem akkora felelősség hogy még a legtapasztaltabb,.30-as nőtársaid is megviseli ha nem tud a toppon lenni!
Hogy miért nem az ilyenek a meddők, komolyan...
2020. aug. 25. 05:37
18/30 anonim válasza:
17-es! Nem fogja a gyereke számonkérni, mert azt fogja megtanulni, hogy mindenki más hibás az ő helyzetük miatt, kivéve az aki felelős érte.
2020. aug. 25. 08:43
19/30 anonim válasza:
És nem fogja megviselni semmi, mert nulla felelősségérzete van.
2020. aug. 25. 09:31
20/30 Anna1923 válasza:
Szia! Csak szerettem volna írni valami pozitív kommentet is a sok barom ellensúlyozása végett. Bátor vagy, nem felelőtlen, és ebben a helyzetben szerintem a legjobb döntést hoztad meg ami meghozható. Nagyon drukkolok Nektek! A kérdésedre válaszolva: én azért mondanám el az apukának, mert amikor a gyerkőc nagyobb lesz, akkor nem szeretnéd majd azt mondani neki, hogy "hát, apád nem is tudja hogy létezel". A gyerek kedvéért mindenképpen érdemes megpróbálni, hátha összeszedi magát és megpróbál valamiféle apa lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!