Munkahelyemen, mikor mondjam el, hogy terhes vagyok, ha másfél hete kezdtem el dolgozni és próbaidőn vagyok? 27/N
Azért ez necces...én minden hadonló kérdésre azt írom nézd a magad érdekét, várd ki a próbaidőt de bakker ez nagyon kellemetken helyzet lesz neked.
Egyébként gratulálok :)
Jujj...
Nézd, ezt neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. Ha dolgozol, akkor minden fertőzésnek kiteszed magad, a bárányhimlőtől a bélférgességig. Ha elmondod, akkor se gyed, se semmi. Táppénzre is annyi időre vagy jogosult, amennyit dolgoztál. Volt előtte munkaviszonyod?
Én megmondanám, mert úgy a tisztességes. A többit eldöntik ők. De biztos, hogy jobb szívvel látnának viszont, mint ha sunnyogsz.
12.hét előtt szóltam a főnöknek. Egyrészt, hogy időben el tudjon kezdeni keresni embert. Ez nálunk nem olyan egyszerű. Másrészt mert a munkám egy részében veszélyes vegyszerekkel dolgoztam. Ezt rögtön megbeszéltünk, hogy át is veszi egy kolléga
Legyél tisztességes és mondd el!! Baromra aljas és szemét dolog szándékosan eltitkolni a próbaidő végéig (ami egyébként egyáltalán nem biztos hogy sikerül), aztán meg kapásból elmenni tp-ra, ugyanis terhesen egy bölcsi nem épp túl ideális, tekintve a fertőzéseket stb..
Az pedig nyilvánvaló, hogy hosszútávra keresnek embereket, el is mondták, ki is hangsúlyozták, tényleg ritka nagy pofátlanság lenne megpróbálni eltitkolni, majd lelépni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!