Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki szokott manapság...

Mindenki szokott manapság kombinált tesztet csináltatni? Vagy ezt kinek ajánlják tulajdonképpen?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, első baba lesz, egyikünk családjában sem tudunk semmiféle betegségről.

Ezesetben is èrdemes megcsináltatni a kombinált tesztet? Sokszor olvasom, hogy pontatlan és csak arra jó, hogy stresszelje az embert...

Ti megcsináltattátok?

2020. aug. 21. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugy tettem, mint az utolso valaszolo. A dragabb tesztet valasztottam, ami pontos es megnyugtato. Nekem megert 160 ezret a nyugalom. 28 eves vagyok 27 hkm :)
2020. aug. 21. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Szintén prena tesztet csináltam, az tuti. A kombinált teszes csak kockázatbecslés, nem nyugtatott volna meg.
2020. aug. 21. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Én 33 éves vagyok, második baba, a környezetemben nagyon sok rosszat tapasztaltam a szűrésről, szerintem felesleges stresszfaktor. Magánorvoshoz járok, azt mondta döntsem el, persze mikor nem mentem el megjegyezte hogy jó lett volna. Én nem bántam meg hogy nem mentem. Kizártam egy felesleges idegeskedést.
2020. aug. 22. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csináltam. Volt olyan barátnőm, aki felesleges ijesztgetés miatt izgulhatott végig pár hónapot, míg minden kétséget kizáróan ki nem derült, hogy az első teszt volt "téves". Másik oldalon meg ismerőseimnél minden rendben volt terhességkor és születés után derült, ki hogy a gyereknek valami olyan betegsége van, ami nagyon komoly, viszont annyira ritka, hogy nem nézik ilyen tesztekkel. Akkor meg mi értelme van az egésznek?
2020. aug. 22. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekünk lombik miatt ajánlotta az orvosom a kombinalt szűrést.
2020. aug. 25. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!