Baj, ha nem csináltatom meg a 12 hetes kombinált tesztet?
Figyelt kérdés
Szűrés kockázat elemzéssel, szabad béta-HCG, PAPP-A vizsgálat lenne vérvételből.2020. júl. 15. 11:55
1/30 anonim válasza:
Nem kötelező, és, ha mindenképpen megtartanád, akkor felesleges is.
2/30 anonim válasza:
Én megcsináltattam. Sőt az orvos ragaszkodott hozzá. Az ultrahang sem olyan pontos.
A Ceizel elküldte az eredményt két nap múlva. 15.000 ft volt és csak egy sima mezei vérvétel kb.
3/30 anonim válasza:
Nem. Ha nem akarod nem kell. Ha fiatalok vagytok és egészségesek akkor nem is indokolt
5/30 anonim válasza:
Én nem csináltattam meg. Igazából egyik vizsgálat sme kötelező, csak erősen ajánlott.
6/30 anonim válasza:
Ismerős 21 évesen nem csináltatta meg, nem is ajánlották mert gogy fiatal, az ultrahangon pedig minden rendben volt. Downos lett a baba. Így én megcsináltattam.
7/30 anonim válasza:
Nem csináltattam meg, furcsán is nézett a "védő"nő, mikor mondtam h felesleges, mert akkor is az én gyerekem, ha Down-os.
8/30 anonim válasza:
De nagyon bator itt mindenki. Lattatok mar kozelrol Downos gyereket? Nem, nem a cuki 2 eves mosolygosra gondolok, hanem arra akit 40 evesen pelenkazol es se kep se hang. Mindenki menjen el egy otthonba, ahol ilyen fogyatekkal elok elnek, es utana hozzon ilyen bator dontest.
9/30 anonim válasza:
8!
Aha. Tehát ha Downos, akkor abortusz, ugye? Mert nem lehet az ember vallásos, vagy szimplán abortusz ellenes, vagy épp 10 éve próbál teherbe esni, stb.
10/30 anonim válasza:
Egyik gyerekkel sem csináltattam meg. Óvónő vagyok, mindenféle fogyatékkal élővel volt dolgom és nem, nem tudnám megöletni a gyermekemet ilyen esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!