Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha nem csináltatom meg a...

Baj, ha nem csináltatom meg a 12 hetes kombinált tesztet?

Figyelt kérdés
Szűrés kockázat elemzéssel, szabad béta-HCG, PAPP-A vizsgálat lenne vérvételből.

2020. júl. 15. 11:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%
Mi az h mi lesz, ha felnő? Mi garantálja, hogy ha szülsz egy látszólag egészséges gyereket, hogy nem alakul ki nála pár évvel később valamilyen visszafordíthatatlan betegség, és lenyomorodik? Akkor mit csinálsz? Megbánod, hogy megszülted? Mi lesz, ha felnő? Az egészséges emberrel mi lesz, ha felnő? Megöregszik és lenyomorodik? Azzal mit csinálsz? Szereted és segítesz neki, mert az anyád, apád. Ez meg a gyereked.
2020. júl. 15. 14:06
 22/30 anonim ***** válasza:
91%
Panorama tesztet csinàltattam, mert igazából a kombinált nem sokat èr, nagy a hibaszàzéka, viszont ez egèszen màs àrkategória, nyilvàn ha a kombinàlt nem fèr bele, akkor ez pláne nem. Mi beteg babàt nem tartottunk volna meg, nem csinálnék ilyet a màr meglèvő gyerekünkkel és a csalàdunkkal.
2020. júl. 15. 14:14
 23/30 anonim ***** válasza:
86%
Az mas, ha idokozben, vagy szulesnel tortenik valami. Nem azt mondtam, h nem szeretnem. De amit ki lehet vedeni, azt kivedem. Direkt nem megyek bele ilyen dologba. Ha az elet igy hozza, h ilyen helyzetbe kerulok ed nem tudok tenni ellene, akkor ez van. De ha tudok tenni ellene, akkor teszek.
2020. júl. 15. 14:42
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem akartam vitát robbantani, csak kíváncsi voltam, hogy mindenképpen érdemes-e megcsinálni, védőnő erősen ajánlotta. Van már egy másfél éves lányom, amikor vele voltam terhes, akkor megcsináltattam, pedig már akkor is több embertől hallottam, hogy nem olyan pontos. Most is úgy volt, hogy megcsinálom, de már csak holnap van rá esélyem, és ráadásul csak a szomszéd városban csinálják meg és hát nem a legegyszerűbb eljutni, főleg hogy vinnem kell magammal a lányomat. Az orvos is inkább a száz ezer forint feletti teszteket ajánlotta, de anyagilag nem állunk úgy, hogy ebbe belemenjünk. Amúgy ha kiderülne, hogy bármi rendellenességgel születne második gyermekem, akkor is megtartanánk. Talán így valóban nem szükséges elvégezni.
2020. júl. 15. 15:27
 25/30 anonim ***** válasza:
36%
🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. júl. 15. 16:07
 26/30 anonim ***** válasza:
32%
Nem alltok ugy? Beteg gyereket eltartani majd ugy alltok? Iszonyat felelotlenseg.
2020. júl. 15. 16:08
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha a gyakorin azt mondjak nem kell, akkor nem kell🤣🤣🤣
2020. júl. 15. 16:09
 28/30 anonim ***** válasza:
23%

26!

Igen kevés esély van rá, de ne zavarjon.

2020. júl. 15. 16:17
 29/30 anonim ***** válasza:
57%

8-es de egy idióta tanulatlan ember vagy. Mért kellene pelenkázni. Nem tudom te ismersz-e Down-szindrómás emebert.

Felháborít a butaságot. Az én bátyám is Down-os és nem kell pelenka neki. Nem is magatehetetlen. Először gondolkodj és nézz utána a dolognak, mielőtt itt okoskodsz.

2020. júl. 15. 16:54
 30/30 anonim ***** válasza:
54%
Cuki vagy utolso. Igen akirol beszelek a csaladom tagja. Magatehetetlen es pelenkazni kell. Se kep se hang. Se nem beszel se nem ismet fel senkit. De te biztos jobban tudod. Az a gaz, h ezt nem divat elmondani. A divat a cuki downos babakat reklamozni. Te vagy egy proli bunko, h azt hiszed, h ezt kitalalom. Nem talalom ki. Ez a helyzet sajnos.
2020. júl. 15. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!