Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha nem csináltatom meg a...

Baj, ha nem csináltatom meg a 12 hetes kombinált tesztet?

Figyelt kérdés
Szűrés kockázat elemzéssel, szabad béta-HCG, PAPP-A vizsgálat lenne vérvételből.

2020. júl. 15. 11:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Az. En voltam ilyen helyen sajnos, tobbszor is. Es igen. Elvetetnem, kerdes nelkul. Pedig vallasos vagyok. Kire hagyod azt a magatehetetlen gyereket, amikor mar felnott lesz es magatehetetlen? A testvereire? Vagy otthonba adod? Akkor meg nem mindegy? Amikor oreg leszel es beteg es nem birod? Vagy tonkreteszed az egesz csalad, a tobbi gyereked eletet, h nincs nyaralas, nincs kirandulas, nincs semmi. Mert nem lehet. Es senki de senki nem garantalja neked, h enyhen lesz csak erintett. Nalunk van a csaladban downos. Felnott mar, magatehetetlen. Se kep se hang. Pelenkazni kell egesz eleteben. Ezt a terhet kire hagyod majd?! Csak mert mindenkepp kell gyerek?
2020. júl. 15. 13:22
 12/30 anonim ***** válasza:
17%

11!

Szuper, ez te személye S döntésed. Mondjuk egészen biztosan nem vagy vallásos, mert akkor eleve Isten ajándékának tekintened az életet minden formában és még csak gondolati szinten se merülne fel benned az abortusz.

2020. júl. 15. 13:24
 13/30 anonim ***** válasza:
70%

Nem

De pl a az sztk-s dokim leíratja hogy ha nem ő onnan nem vállal felelősséget..

2020. júl. 15. 13:28
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
De igen az vagyok. Akkor nem is vedekezel utolso gondolom, hiszen minden gyerek Isten ajandeka. Meg orvoshoz se jarsz hiszen minden betegseg Isten akarata. Nem te dontod el, h en vallasos vagyok e, csak mert en nem tennem tonkre mindenki eletet egy beteg gyerek miatt, es szegeny beteg gyereket se hoznam direkt a vilagra csak azert, h szenvedjen.
2020. júl. 15. 13:30
 15/30 anonim ***** válasza:

14!

Egy szóval sem írtam hohy én vallásos vagyok, de ne zavarjon.

2020. júl. 15. 13:33
 16/30 anonim ***** válasza:
18%
Kit erdekel, h az vagy-e, total nem ez a tema.
2020. júl. 15. 13:34
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem csináltatnám meg, mer nem ad elég pontos eredményt. Prena vagy Panoráma tesztet fogunk, mert sem nem vállalunk beteg gyereket a testvére nyakára, sem pedig a családunk életét nem verjük szét egy beteg gyerekkel.
2020. júl. 15. 13:36
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

16!

A téma egy vizsgálat, ami kiszűrheti pl a Down kórt. Van, aki ilyen olyan okból ezt nem akarja. Magánügye. Te támadtál be mindenkit, majdhogynem le idiótázva őket a saját felelős döntésük miatt.

2020. júl. 15. 13:37
 19/30 anonim ***** válasza:
37%
Megmutatod hol irtam le, h barki idiota? Mondjuk az altalam feltett kerdesekre, h mi lesz kesobb majd, mikor felno, senki se valaszol... erdekes.
2020. júl. 15. 14:01
 20/30 anonim ***** válasza:
73%

"De nagyon bator itt mindenki. Lattatok mar kozelrol Downos gyereket? Nem, nem a cuki 2 eves mosolygosra gondolok, hanem arra akit 40 evesen pelenkazol es se kep se hang. Mindenki menjen el egy otthonba, ahol ilyen fogyatekkal elok elnek, es utana hozzon ilyen bator dontest."

A bátor szavad sugallja ezt, nem is kicsit.

Amúgy meg akkor mit csinálsz, ha a terhesség alatt teljesen egeszsegesnek tálalt magzatod oxigenhiannyal születik és kb ugyanezen a szinten, vagy meg rosszabbon reked?

2020. júl. 15. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!