Megcsináltattuk, viszont meg is bántam. Valóban igaz ahogy leírtad, plusz stresszfaktor. Sőt mi mehetünk tovább egy sokkal költségesebb tesztet megcsinaltatni, mert csak összezavart és nyilván azt szeretnénk ha a babával minden rendben lenne.
2020. aug. 21. 16:26
2/15 anonim válasza:
Lemaradt. Előző voltam, 22 éves 13 hetes kismama. :)
2020. aug. 21. 16:27
3/15 anonim válasza:
29 éves vagyok, két kislány anyukája. Az első lányomnal nem csinaltattam semmilyen szűrést, meg is bántam, ugyanis a 22. Héten kétoldali plexus cisztat találtak a kis agyában a babamozin, nagyon megijesztettek, mennem kellett genetikara is, ott megnyugtattak, hogy minden rendben, de hát ugye így vidd végig a terhesseget, aggódtam a végéig. Minden rendben lett szerencsére, egészségesen született. A második babámnal megcsinaltattam a kombinált tesztet, mindent rendben találtak, többször is, így nyugodt voltam végig, nem is meszesedett el a lepenyem, mint az elsőnél. Én ajánlom, szerintem érdemes megcsinaltatni.
2020. aug. 21. 16:27
4/15 anonim válasza:
Megcsináltattam, 26 voltam, nem vészes az ára, nekem megérte, ez volt az egyetlen fizetős. Megnyugtatott, plusz jó sok képet kaptunk.
2020. aug. 21. 16:35
5/15 A kérdező kommentje:
Milyen eredményeket kaptatok, amik megnyugtatóak voltak és nem éreztétek úgy, hogy tovább kell mennetek?
2020. aug. 21. 16:36
6/15 anonim válasza:
Az eredményt most pontosan nem tudom neked megirni, de egyértelműen negatívnak mondta a szonografus és az orvos is külön-külön.
3-as voltam
2020. aug. 21. 16:38
7/15 anonim válasza:
Érdemes megcsináltatni ezt legalább akárhány éves az ember, 30 felett meg már inkább valamelyik komolyabb vértesztet.
Aránypárok vannak asszem 4-5 betegségre szűr.Vérvétel+egy komolyabb genetikai uh-val jár együtt.Nekünk megnyugtató eredmény született, Down, Patauu meg nem tudom milyen szindrómára stb szűrve mindegyik 10.000 felett volt.Alacsony kockázatba soroltak, így nem mentünk vérvételes tesztre.Ami ebben a fajta tesztbe bezavarhat az a kor,tarkóredő meg ilyesmi.Ismerősömnek ez a tesztje 5:1 eredményű lett, elmentek amnióra egészséges a gyerekük.Másik ismerősömnek meg az épp csak vastagabb tarkóredő miatt lett rosszabb a tesztje, ők csináltattak vérvételes tesztet végül.Sok embertől hallom mostanában, hogy rossz eredmények miatt tovább kellett menniük.Mondjuk ez is egy biznisz.
2020. aug. 21. 17:03
8/15 anonim válasza:
Én az elsőnél csak uh-n voltam. Most 29 évesen fogadott dokinál vagyok és ő ajánlotta a vérvételt is és megcsináltattam. Biztos ami biztos.
2020. aug. 21. 18:23
9/15 anonim válasza:
Elsonel es masodikmal is megcsinaltattam.
Elsonel 1:50.000-hez lett mindharom triszomiara a kockazat, a masodiknal pataura es edwardsra 1:20.000, downra 1:18.200.
Elsonel 27 voltam, masodiknal 30.
En ugy voltam vele, ha nagyon rossz, megyek magzatvizvetelre, ha 2-3000 körüli, akkor megcsinaltatom a prenat vagy niftyt.
2020. aug. 21. 18:54
10/15 anonim válasza:
Én prena tesztet csináltattam, pont azért, mert sok rosszat olvastam a kombináltról. Nálunk sincs beteg a családban, de nem tudtam volna nyugodt lenni, ha nem csináltatom meg. Egyébként a kórházban kérdezni is fogják többször is, hogy megcsináltattad-e a kombináltat, nekem be is kérték prena eredményét is. 27 éves vagyok amúgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!