Papp-a es free b-hcg ertekeket nem tudom ertelmezni, tudna segiteni valaki?
Meg 2 het, mire megyek az ultrahangra.
A kombinalt teszt vervetelem eredmenye:
Papp-a 0,785 IU/L
Free B-hcg 45,14 IU/L
Ezek igy onmagaban jonak szamitanak?
Probaltam keresni kutatni, de mindenhol momban volt megadva, valtoszamot se talaltam, rohadt idegorlo ez az egesz.
11hkm
Ja de várj, 11 hetes, akkor kicsit magasabb lesz, mint 1.
Ez nekem is nagyon fura, szerintem túl korán csinálták meg ezt a kombinált vérvételt.
Hát ezzel tényleg nincs mit kezdeni egyelőre sajnos. :/ Meg kellene csinálni a korrekciós arányosítást az összes szempont szerint.
Na mindegy, én leírom az én értékeimet. 36 évesen, 12. héten: PAPP-A 3 IU/l, b-HCG 37.5 IU/l. A PAPP-A növekszik, a b-HCG pedig csökken az idővel, ebből a szempontból ha összehasonlítjuk az értékeinket, akkor jók az arányok.
Nekem alacsony kockázat lett amúgy. De az uh markerekkel együtt.
12hetes6napos kismama vagyok ! Kombi teszten 1:280 esélyt adott a Downe-szindrómára. Megijedtunk nagyon mert a tarkoredo 1,3 mm volt és az orrcsont jól kivehetően látható volt. Nifty tesztet csinaltattunk előző héten csütörtökön vettek le a vert és a mai nap kaptunk eredményt! Szerencsére minden negatív és nagyon alacsony kockázatot mutatott meg a baba neme is kiderült! Kombi helyett következő terhesség esetén is Nifty-t csinaltatnek!
Minden rendben lesz de a megnyugtatas miatt ajánlom a teszt elvégzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!