Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Papp-a es free b-hcg ertekeket...

Papp-a es free b-hcg ertekeket nem tudom ertelmezni, tudna segiteni valaki?

Figyelt kérdés

Meg 2 het, mire megyek az ultrahangra.

A kombinalt teszt vervetelem eredmenye:

Papp-a 0,785 IU/L

Free B-hcg 45,14 IU/L

Ezek igy onmagaban jonak szamitanak?

Probaltam keresni kutatni, de mindenhol momban volt megadva, valtoszamot se talaltam, rohadt idegorlo ez az egesz.

11hkm

2020. aug. 14. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért lényeges? Nem jó a kombi teszt aránya?
2020. aug. 14. 11:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Azert lenyeges mert erdekel, hogy milyen az eredmenyem. Irtam, hogy az ultrahangra 2 het mulva megyek csak. Egyelore ennyim van a kombinalt tesztbol, hogy a netre feltettek a laboreredmenyem.
2020. aug. 14. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaaa ertem. Na ilyet meg nem hallottam, hogy a vérvétel előbb van kész, mint az uh. De azt hittem két hét múlva már egy köv uh-ra mész. Amúgy az uh nélkül nem nagyon érdemes foglalkozni ezekkel az eredményekkel. Sőt nekem az egész kombi tesztrol megvan a véleményem...
2020. aug. 14. 11:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Ahh en is igy gondoltam, csak ilyenkor az a 2het annyira lassan telik. Azert irtam ki, hatha mar ebbol latszik valami, de akkor turelmesen varok az uh-ra. :D
2020. aug. 14. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Mert lehet, hogy pl ezek az értékek tok rosszak az uh-n minden rendben és nem lesz rossz a szám. Lehet, hogy ezek az értékek tok jók, az uh meg nem lesz jó és akkor rossz lesz a szám. Plusz ugye nem mindegy a korod stb. Nagyon félrevezetőek tudnak lenni ezek a számok önmagukban. De drukkolok. Biztosan minden rendben lesz 🙂
2020. aug. 14. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs ott mellette egy olyan érték, hogy Korrekciós MoM? Mert az lenne, amit kombinálnak az életkoroddal és abból már lehetne valamire következtetni. 1 körül kéne lennie.
2020. aug. 14. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja de várj, 11 hetes, akkor kicsit magasabb lesz, mint 1.

Ez nekem is nagyon fura, szerintem túl korán csinálták meg ezt a kombinált vérvételt.

2020. aug. 14. 12:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Nincs mellette semmi...ennyi van a papiron amit leirtam.
2020. aug. 14. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ezzel tényleg nincs mit kezdeni egyelőre sajnos. :/ Meg kellene csinálni a korrekciós arányosítást az összes szempont szerint.

Na mindegy, én leírom az én értékeimet. 36 évesen, 12. héten: PAPP-A 3 IU/l, b-HCG 37.5 IU/l. A PAPP-A növekszik, a b-HCG pedig csökken az idővel, ebből a szempontból ha összehasonlítjuk az értékeinket, akkor jók az arányok.

Nekem alacsony kockázat lett amúgy. De az uh markerekkel együtt.

2020. aug. 14. 18:53
 10/11 gigina03 válasza:

12hetes6napos kismama vagyok ! Kombi teszten 1:280 esélyt adott a Downe-szindrómára. Megijedtunk nagyon mert a tarkoredo 1,3 mm volt és az orrcsont jól kivehetően látható volt. Nifty tesztet csinaltattunk előző héten csütörtökön vettek le a vert és a mai nap kaptunk eredményt! Szerencsére minden negatív és nagyon alacsony kockázatot mutatott meg a baba neme is kiderült! Kombi helyett következő terhesség esetén is Nifty-t csinaltatnek!

Minden rendben lesz de a megnyugtatas miatt ajánlom a teszt elvégzését.

2020. aug. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!