Inzulin rezisztencia mérésnél ezeket az értékeket kaptam. Valaki segítene értelmezni?
Éhgyomri glucose 3,9 mmol/L
120 perces glucose 3,0 mmol/L
Inzulin éhgyomri 5,8 mIU/L
Inzulin 120 perc 14,8 mIU/L
Ezek milyen értékek? Nem kellett volna egy olyan érték is ami "inzulin terhelés"? Vagy az ebben benne van? Köszi a segítséget!
benne van a 120 azt kelenti hogy 2 órára rá milyen az érték, ez a terheléses.
éhgyomri inzud kicsit magas,elvileg 5 alatt kell lennie,nekem most az éhgyomri 23..
lehet kapsz majd meforalt,vagy metformint de lehet hogy olyan kis mértékű a túllépésed hogy nem írnak fel semmit
Szia! Köszi a választ! Huh, a Te inzulinod 23?? Mit kapsz rá? A papírkán a ref.tartományban azt írták, h 3-25-ig jó (az inzulin)...
Szerinted az nem baj, hogy az éhgyomri cukrom magasabb, mint a terheléses? A ref. tart. elvileg 3.8-6-ig jó, nekem akkor alacsony a nem éhgyomri cukrom? Köszi még 1x!!! :)
igen a ref tartomány az a 2 de az éhgyomrinak 5 alatt kellene lennie,ezt akkor mondták,amikor megörültem ,hogy a 35-ről lement 23-ra,és közölték hogy ez bizony még nem jó... no de majd csak jó lesz..
a cukrod meg pöpec:D nem tuti hogy adnak valmilyen gyogyit
nekem meforal-t adtak,illetve könyörögtemki magamnak,mrt senki se volt hajlandó felírni...
Ja, így értem. Hát, legalább a cukrom jó:)
Remélem, Neked is segít a gyógyszer!!! Babát szeretnétek, azért csináltatad meg?
igen,próbálkozunk,de PCO-s a etefészkeim is meg hát inzulinrezisztenciám is van,azaz nem jó,meg melléje a pajzsmiriggyel sincsd minden rendben
így ezzel a párosítással plusz egy jobb oldali petevezeték használhatatlansággal eléggé nehézkes,de bízom benn hogy összejön azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!