Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Negatív kombinált teszt,...

Negatív kombinált teszt, 2.4mm-es tarkóredővel, picike orral lehet egészséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon elveszettnek és reményvesztettnek érzem magam. 22 éves vagyok, a párommal már egy ideje terveztük a babát és végre össze is jött. Tegnap voltam kombinált teszten(12+4hetes vagyok), ahol a "Kombinált teszt eredménye negatív" lett, a becsült kockázat 1:1962. Viszont az orvos mégis továbbküldött genetikai tanácsadásra, mert 2.4mm-es tarkóredőt mért és bár volt látható orrcsontja a babának, picikének találta. Nagyon kétségbe ejtett. Az volna a kérdésem, hogy járt-e valaki hasonlóképpen? Mire számíthatok a genetikai tanácsadáson? Mennyi idő mire bizonyosságot nyerhetek a baba egészségi állapotáról? Bízhatok abban, hogy egészséges a magzat? Hálás lennék ha válaszolnátok!!

2020. aug. 19. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Drukkolok :)

Majd írd meg az eredményt.

2020. aug. 19. 18:04
 12/17 gigina03 válasza:

Én 27 éves, 12 hetes 6 napos kismama! Az én kombinált teszt eredményem szerint 1:280 esélyt mutatott a Down-szindrómára. Ultrahangon tarkoredo 1,3mm volt és az orrcsont Tisztán látható ... a rossz eredmény miatt elvesztem ... nifty tesztet csinaltattam előző héten csütörtökön Vettek le a vert ma értesítettek hogy minden a legnagyobb rendben és meg a pici nemet is megtudtuk! Saját magad megnyugtatására is ajánlom a tesztet !

És így visszagondolva hamar telik az idő a vervetel és az eredmény között de akkor pokoli nehezen ment !

Hajrá minden rendben lesz :)

2020. aug. 19. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia kérdező,hol és mennyiért csinálták meg a kombinált tesztet,és mennyi időre jött meg az eredmény? Szerintem nem lesz baj! "A" voltam
2020. aug. 20. 08:03
 14/17 A kérdező kommentje:
ancsa794 írtam neked privát üzenetet :)
2020. aug. 21. 08:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező írtam neked privátba
2020. aug. 21. 12:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma jött meg a Nifty teszt eredménye, NEGATÍV lett, úgyhogy most nagyon boldogok vagyunk. Már az is biztos, hogy kisfiút várunk, földöntúli érzés ez :)
2020. szept. 4. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
De jó! :)
2020. szept. 4. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!