Ezekkel még ráérek? Vagy már most vegyem meg őket?
Figyelt kérdés
Már majdnem mindent megvettem a picinek,ilyenek maradtak ki,hogy:mellszívó,tejtároló,orrszívó,overál,gyógyszertári kencék,cumis üveg.2010. aug. 4. 21:44
1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem!
A kórháztól a gyógyszertár egy sarok,ráadásul a szakrendelőben is van gyógyszertár.
2010. aug. 4. 21:45
2/9 anonim válasza:
Szülés előtt, a gyógyszertári kencéken kivül én mindent megvettem már, amiket leirtál.
3/9 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mennyire vagy közel... Gyógyszertári kencékkkel ráérsz - pláne hogy azokat a születése után a háziorvos írja fel, úgyhogy az nemis fog kelleni. Cumisüvegből szerintem egy kicsit vegyél, ne vegyél többet - reméljük jó kis adag tejed lesz és igazából akkor nem is lesz rá szükséged. Ha meg mégis, akkor az elején a kicsi úgyis elég, utána meg tudsz venni. Ay többit - ahogy gondolod, ha úgy jobbnak tartod, akár most :)))
4/9 anonim válasza:
Mihez képest érsz rá? Hány hetes vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
34 hetes.
2010. aug. 5. 00:02
6/9 anonim válasza:
Nem átlagos dolog, de nálam a 35. héten megindult a szülés, szóval a következő terhességnél, én már mindent szeretnék ekkorra beszerezni!
Úgyhogy az én tanácsom, hogy ha tudod, vedd meg most amiket tudsz! Én nagyon sok mindenért Apát küldtem mikor még a kórházban voltunk, szegénykém meg nem igazán volt még erre felkészülve (hozzáteszem azért én sem számítottam még a kicsire), és alig tudta egyedül beszerezni a dolgokat...
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, elektromos, vagy kézi mellszívót szeretnél-e, de most a Philips Avent kezdőcsomag akciós a Brendonban. Ebben elméletileg benne van a sterilizáló, 2 kicsi és 2 nagy cumisüveg, meg 40 db melltartó betét.
8/9 anonim válasza:
Bocs, azt kihagytam, hogy benne van még a kézi mellszívó is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.csak azért kérdeztem,mert mi van ha nem kell mondjuk mellszívó?Tényleg már csak ez a pár dolog hiányzik.
2010. aug. 5. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!