Ezekkel mit okozhatok a Babámnak?
Szeretném megtudni, hogy ezekkel mit okozhatok a Babámnak?
A Babám sokat csuklik - ez baj?
A lábaim a duplájára vannak dagadva, vizesedve.
Terhességem alatt sokat stresszeltem, nem étkeztem rendszeresen és néha sírtam is.
Ha a Babám teljesen leereszkedett mennyi lehet még hátra a szülésig? Vasárnap voltak jósló fájásaim.
A csuklás és a lábdagadás természetes,attól nem lesz baja.
Viszont a stressz azért is rossz,mert nehezíti majd a szülést.Én is sokat idegeskedtem az elsővel és nagyon nehéz is volt a szülésem.Ezt már sokan tapasztalták,akik stresszes kismamák voltak.Viszont a kislányom nem volt sírósabb,mint más baba,sőt nagyon kiegyensúlyozott gyerek.Inkább az számít majd,hogy szülés után ne legyél idegeskedő,mert az már kihat a kicsire és akkor tényleg ártasz neki,ha mindig érzi rajtad.
A csuklás jó, fejlődik a tüdeje, ezért ne aggódj.
A lábdagadás magában nem baj, de ne lógasd, tedd fel minimum vízszintes helyzetbe, ha ülsz. Ha a lábdagadás mellett a vérnyomásod is felugrik, akkor irány az orvos, a terhességi toxémia jele lehet.
A stresszt kerüld, mert az tényleg nem tesz jót, kihat a babára.
Jósló fájdalom és leereszkedett poci után egy hétig húztam, kánikula utáni esős hidegfront megtette a hatását! :)
Köszönöm szépen.
A Babám, akkor már mindig sírósabb lesz vagy addig, amíg nem érzi, hogy teljesen lenyugodtam?
A stressz nehezíti a szülést is?
A lábdagadásom iszonyatos.
A vérnyomásom aránylag jó.
De ha kicsit mozgok, egyből ver a víz és felugrik a pulzusom is.
A Baba szívhangját figyelve mozgás után Neki is jóval több a pulzusa, ez menyire természetes?
Jósló fájdalmam szombaton volt.
A leereszkedett pocit pedig tegnaptól látjuk egyre lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!