7 hkm vagyok. Ráérek 9-10 hetesen védőnőhöz menni?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt írta a papírra, hogy terhesség bizonyított, keressem fel a védőnőt. A probléma az, hogy holnap indulnánk 2 hétre nyaralni (hónapokkal ezelőtt lefoglaltuk). Szerintetek nem lesz belőle probléma ha 2 hét múlva megyek védőnőhöz?2011. aug. 1. 19:23
1/4 anonim válasza:
Simán ráérsz a 12. hétig, hacsak nem akarsz vmit kérdezni, vagy megtudni tőle. Én 2.babát várom, ha minden jól megy, én is akkorra időzítettem a védőnőt.
2/4 A kérdező kommentje:
Oh köszi, akkor megnyugodtam. :)
2011. aug. 1. 19:48
3/4 anonim válasza:
Én is 10 hetesen voltam először.Nem gond.
4/4 anonim válasza:
Nem gond.De a 12.hét előtt mindenféleképpen mert akkor kell menni a genetikai uh-ra és oda már kell vinni a kis könyvedet amit a védőnő ad.Jó pihenést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!