5 hetes terhes vagyok, a doki szerint ráérek 7 hetesen is elmenni hozzá vizsgálatra. Nincs az későn? És sztem nincs is ott ultrahang.
A nőgyógyászom a háziorvosom is egyben, tehát tud a terhességről.
Menjek másik nődokihoz, vagy csak türelmetlen vagyok?
Én 8 hetesen voltam először, mikor már másodjára nem jött meg.Ja és SZTK-ba, addig nem is beszéltem dokival...minden rendben volt, most 11 hónapos a fiam:)
Türelmetlen vagy, de ez tök normális:)))
Elnézést, nem vettem észre, hogy minden 5. kérdés erről szól.
Türelmetlen fajta vagyok, az elsőnél meg az akkori nődokim 6 hetesen uh-ozott...
Ezért a kérdés.
Tényleg kicsit türelmetlen vagy, de valahol érthető. :) Nincs későn a 7 hetes vizsgálat, akkor már biztosabban lát szívhangot, előbb én csak akkor mennék, ha gond van, pl. vérzés. Az első babánál 9 hetesen mentem először, a másodiknál véreztem, így 6 hetesen, de még nem volt szívhang, a harmadiknál 8 hetesen, és mindent látott, amit kell.
23+2 hkm
Szia!
Nekem is a második, de eszemben sincs menni még!Én a holnap után már 8 hetes leszek, de csak jövő hét szombaton megyek! Akkor még bővel lesz időm elmennia kiskönyvért, meg a beutalókért! :)
Én is türelmetlen tipus vagyok, de most olyan nyugi van rajtam, tudom hgy minden ok, érzem hogy terhes vagyok!ÉS boldog :)A dokim csak annyit tudott hogy tervezzük, és vár minél hamarabb!
nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!