Az baj lenne, ha 7 hetes terhesen abbahagynám a munkát?
33-as
Az ember lányának és fiának mindig akadnak jóakarói...
Ez legyen a legnagyobb öröme valakinek az életben.
36os, úgy, hogy nem bukott le táppénzcsalással. De ez lutri.
Viszont én ilyen korán csak akkor mennék el táppénzre, ha nem terveznék utána ott dolgozni.
Orvos függő is. Ápoló vagyok egy bentlakásos intézményben, azonnal táppénzre írt, bár nálunk a 120 kilós nénit is forgatni kell pelenkazni, vagy ha valaki elesik, fel kell emelni....
Ebben csak az orvosod tud dönteni, hogy kiír vagy nem, gondolom valami indoklás azért kell.
2 terhességem volt. Az elsőnél az utolsó 5 hétig dolgoztam. Emeltem is kb 20 kg-okat, addig míg el nem kezdtem gőrcsölni. Aztán el is botlottam már nagy hassal....
A másodiknál már nem akartam kockáztatni, mivel előtte volt egy vetélésem... engem kiírtak az életkorom és a vetélés miatt. TP felülvizsgálaton is voltam, a főorvos asszony el is fogadta az indokokat.
Biztos tudnak olyan indokot írni, ami elfogadható!
Én most úgy látom az első terhességemnél kicsit felelőtlen voltam... másodjára (10 évvel később) már nem érdekelt pl. hogy mit szól a munkáltatóm...
En dolgoztam olyan helyen, ahol a babavarast tamogattak.
Ahogy kiderult hogy terhes vagy, nem kellett jarnod dolgozni
Feltetel az volt, hogy a gyari dokijahoz minden honapba elkellett menned, hogy megvizsgaljon tart e meg a terhesseg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!