Az baj lenne, ha 7 hetes terhesen abbahagynám a munkát?
Nem értem, miért kell emiatt lenézni valakit. Valószínűleg nem szereti a munkát, amit végez. Ilyen esetben én is inkább otthon maradnék, ha anyagilag is megtehetném. (Ha kell az a pénz, akkor nyilán nem.) Nem attól lesz valaki értékes ember, hogy olyan dolgokat csinál, amiket nem szeretne.
Szerintem egyáltalán nem baj, ha te így éreznéd jobban magad és nem is okoz anyagi problémát.
1. Nincs jogod mások felett ítélkezni.
2. Lehet én tudom rosszul, de az oldalon a kérdésre kell válaszolni. És tudtommal nem az volt a kérdés, hogy lenézendő dolog-e az, ha....
3. Hol írta, hogy nem tud megemelni 10 kg-ot?
4. Hol írta, hogy lesz-e második gyereke, vagy sem?
5. Egy terhes nőt miért kell felzaklatni?
6. Miért hányod ide le a véleményed?
Tudjuk, hogy te már 5 éves korodban dolgoztál, és vagy 5653934 éves korodig dolgozni fogsz, mert te bírod a munkát, és végigdolgoztad a terhességed is, szülés után meg egyből felpattantál és mentél a munkába, hogy nehogy elkéss a második műszakról. Ezeket mind tudjuk.
7. Honnan tudod, hogy a kérdezőnek nincsenek rosszullétei? Vannak olyanok, akiknek nem csak reggel vannak rosszullétei, hanem egész nap, és képzeld el, van olyan is, hogy van, aki egész terhessége alatt rosszullétekkel küzd. Honnan veszed azt, hogy a kérdezőnek nincs ilyen jellegű problémája?
Pont hogy nem a kérdésre válaszoltál te idióta! "Az baj lenne, ha 7 hetes terhesen abbahagynám a munkát?" - ez a kérdés. Erre kell válaszolni. De te a "Lenézlek-e?" kérdésre válaszoltál, amit nem tett fel senki. Gondolkozz egy kicsit, hidd el, nem fáj.
É
#16 vagyok:
És a véleményszabadság nem egyenlő a kritizálással édes kicsi csillag!
Gyűlnek a munkahuszárok úgy látom...
Aztán majd jönnek a gyermektelen huszárok, és szajkózzák, hogy az ilyen minek szül?!
De amúgy kit érdekel, hogy ki és miért nézi le a másikat.
Sepregessen mindenki a saját háza táján, volna mit, ahogy elnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!