Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj lenne, ha 7 hetes...

Az baj lenne, ha 7 hetes terhesen abbahagynám a munkát?

Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 10:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
56%
Huu kedves 18-as, te aztán már Jani vagy a javaból! Kíváncsi lennék, élőben is lenne e ekkora pofád. Az ég világon semmit nem tudsz a kérdezőről, mi a munkaja, volt e már gondja terhességgel, miért szeretne máris kilépni, stb. Azt pl senki nem is kérdezte, hogy elítéled e őt, akkor meg mi értelme volt megjegyezned, azon kívül, hogy bántani akarsz egy vadidegen embert, akiről SEMMIT nem tudsz.
2020. aug. 13. 12:38
 22/41 anonim ***** válasza:
37%
nekem aztán nem lenne baj. Ha munkaügyi bíróságra visznek táppénzcsalás miatt az neked lesz probléma.
2020. aug. 13. 12:47
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

24-es.

Veszélyeztetett terhességgel aligha fog munkaügyi bíróság elé kerülni, hiszen hosszabb táppénzre csak azzal kerülhet, hacsak nincs vmi más betegsége amivel kiírják.

Egy veszélyeztetett terhességgel szerinted ki fog vitatkozni?

2020. aug. 13. 12:53
 24/41 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj már, hogy terhesen nem vagyok hajlandó 10 kg-ot emelni. Amúgy meg ezen a munkahelyen 5 évig kemény fizikai munkát végeztem. Télen a minuszban nyáron a kánikulában. Azért nem meresztem a seggem.

Egyébként magasvérnyomásom miatt és a gerincmeszesedésem miatt írt ki az orvos mivel ha megemelem magam becsípődik az ideg. Es nem rohangálok a gyerek után. De egyébként pont letojom a véleményedet. Nagyon nem izgat. Eszem ágában sincs 2 gyereknél többet válalni es 10 évig a seggemet itthon mereszteni.

2020. aug. 13. 13:03
 25/41 anonim ***** válasza:
14%
25ös, bárki akinek gyanús hogy azonnal rohan táppénzre mikor kiderül a terhesség, és amúgy ezt semmi sem indokolná. Eléggé megütheti a bokáját nem csak ő hanem az orvos is aki indokolatlanul kiírja. Elég ha bejeletnik, és kérnek egy lelet felülvizsgálatot. Ha az eredményei jók akkor ugye nem indokolja semmi a veszélyeztetettség miatti táppénzt és ott a nagy bukta.
2020. aug. 13. 13:09
 26/41 anonim ***** válasza:
52%
25: nincs szó veszélyeztetett terhességről. Feketén-fehéren leírta, hogy lusta dolgozni. Ez pedig táppénzcsalás.
2020. aug. 13. 13:12
 27/41 anonim ***** válasza:
33%

25-ös vagyok.

Nem azt mondtam, hogy dicsérjük meg, mert ez egy jó dolog és csináld.

Senki nem mondta.

Tudjuk, hogy megütheti a bokáját, azt is, hogy az orvos is megütheti.

De nem ez volt a kérdés. Illetve nem kérdezte a véleményét sem senkinek.

Az pedig, hogy én vagy te mit gondolunk erről a kérdés és válasz szempontjából irreleváns.

2020. aug. 13. 13:12
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy baj. Mondj fel. Mondjuk akkor nem fogsz CSED-et és GYED-et kapni.

Ha táppénzt szeretnél, azt meg is kell indokolni.

2020. aug. 13. 13:13
 29/41 anonim ***** válasza:
26%
Miért? Addig köteles dolgoznia, amíg meg nem szül? Vagy mikor mehet szülési szabadságra egy nő, ha terhes?
2020. aug. 13. 13:16
 30/41 anonim ***** válasza:
27%
Akkor mehet, ha a gyakori népe megengedte.
2020. aug. 13. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!