Tényleg hagynom kellene anyóst, hogy tapogassa a hasam, csak mert az unokája van benne?
Még az első trimeszterben vagyok csak, de már csókolgatja, meg tapogatja a hasamat. Nem vagyunk jóban, én legalábbis nem tudok vele abban lenni, mert egyszer régen már szétmentünk a párommal, nagyrészt az állandó duruzsolásának köszönhetően. Pedig akkor még hálás voltam neki és szeretettel álltam hozzá, már csak a fia miatt is. Azóta próbálok jó képet vágni a megúszhatatlan családi eseményekhez, meg mindenhez, de nekem ez már sok, hiszen az én testem, amire kérdés nélkül ráborul.. Ennyire túlreagálom? Szerintetek mennyi ebből a normális és mikor, amennyit el kellene nézni.. ? Nem akarok rosszindulatú lenni, de őszintén zavar és megvisel lelkileg is. Már csak azért is, mert alapból távolságtartóbb vagyok fizikailag a gyermekkorom miatt..
Én egyedül a férjem tudom elképzelni, hogy a hasam simogassa, más nem áll hozzám ennyire közel. Ti hogy álltatok ehhez a kérdéshez?
Ha úgy érzed nem kéne hagyni akkor miért hagyod? Miért kell ehhez kérdést feltenni? Vagy csak panaszkodni akartál? :)
Fogadok ki se mered nyitni neki a szádat, mert ilyen nyámnyila vagy. Anya leszel a jóég áldjon meg. Magadért nem álsz ki a gyerekedért se fogsz?
Engem nem ért trauma, s nagyon sajnálom, ami veled történt.
De én, ebben a témában úgy gondolkodtam anno, s a mostani várandósságom alatt is, hogy ez az én testem.
Magamon, a férjemen és a nőgyógyászomon kívül, senkinek semmi joga random tapogatni, vagy puszilgatni a hasamat.
Attól, hogy az unoka éppen benne növekszik, nem jogosít fel senkit tapogatásra.
Én pl. csak úgy, Édesanyámnak sem engedtem. Hacsak, nem épp meg akartam mutatni, mekkorákat rugdos. De ez, kb. 1 alkalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!