Fiúk, ti most komolyan szerettek bulihelyen táncolni, vagy csak kényszerből teszitek? Van olyan fiú, aki nem csak azért táncol, hogy lekapjon vagy tapogasson?
Riszálás? Te miféle buliba jársz? Techno és drum&base kis retro discoval?
Ezekre tényleg nem lehet értelmesen táncolni. Semmi jó nincs abban amikor egyedül vergődik valaki.
Én csak olyan helyre megyek ahol a zene jó társastánchoz. Például rock&roll-t táncolni szép lányokkal nagyon jó és élvezetes. Persze keringő, lassúzás és még polka is jöhet.
28f
Johnny Gold megmondta: Egy férfi sohase táncol. :D
Amúgy én se szeretek ilyen helyre járni pont ezért. Meg mert mindenki be van zúzva... Ismerkedni meg nem tudsz a stroboszkóp meg a hangzavar miatt. TUC-TUC zene 99-en bömböl, a saját hangom nem hallom + szerintem a szórakozáshoz nem kéne berúgni :/ mint egy nagy állatkert
Én táncházba járok, leggyakrabban standard táncokat és néptáncokat táncolok. És azért járok el, mert szeretem, imádom, nem utolsó sorban nagyon jól lehet ismerkedni.
19/F
Ja, én is idiótának érzem magam, ha normálisan próbálok 'táncolni'. Ezért van abnormális táncom, ami jó, de ahhoz sincs kedvem.
Viszont irigylek mindenkit, akinek jól áll a tánc.:)
Valamit majd kezdek ezzel.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!