Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, ti most komolyan szerett...

Fiúk, ti most komolyan szerettek bulihelyen táncolni, vagy csak kényszerből teszitek? Van olyan fiú, aki nem csak azért táncol, hogy lekapjon vagy tapogasson?

Figyelt kérdés
Van még aki velem hasonlóan rühelli ezt a riszálást mert idiótának érzi magát?? Vagy túl sok bennem a gátlás? Ha a sárga földig iszom le magam, akkor tudok. Szeretnék megismerkedni valakivel, de ilyen helyen lehetetlen... Múltkor is ott kellett szabadkoznom, hogy nem táncolok, akkor meg gondolom én vagyok a hülye. Nagyon ritkán járok bulizni emiatt. 22/L

2013. aug. 21. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
én szeretek bulikba táncolni. :)
2013. aug. 21. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én imádok buliban táncolni, van hogy már két sör után megindulok. Volt már olyan is, hogy senki nem volt a tánctéren, de énmár nyomtam egyedül :D
2013. aug. 21. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Riszálás? Te miféle buliba jársz? Techno és drum&base kis retro discoval?

Ezekre tényleg nem lehet értelmesen táncolni. Semmi jó nincs abban amikor egyedül vergődik valaki.

Én csak olyan helyre megyek ahol a zene jó társastánchoz. Például rock&roll-t táncolni szép lányokkal nagyon jó és élvezetes. Persze keringő, lassúzás és még polka is jöhet.

28f

2013. aug. 22. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Johnny Gold megmondta: Egy férfi sohase táncol. :D

Amúgy én se szeretek ilyen helyre járni pont ezért. Meg mert mindenki be van zúzva... Ismerkedni meg nem tudsz a stroboszkóp meg a hangzavar miatt. TUC-TUC zene 99-en bömböl, a saját hangom nem hallom + szerintem a szórakozáshoz nem kéne berúgni :/ mint egy nagy állatkert

2013. aug. 22. 11:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem nem, diszkókba nem járok, az alap. Egy átlagos, értelmesebb táncolós szórakozóhelyről beszélek.
2013. aug. 22. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én táncházba járok, leggyakrabban standard táncokat és néptáncokat táncolok. És azért járok el, mert szeretem, imádom, nem utolsó sorban nagyon jól lehet ismerkedni.

19/F

2013. aug. 25. 11:21
 7/7 anonim válasza:

Ja, én is idiótának érzem magam, ha normálisan próbálok 'táncolni'. Ezért van abnormális táncom, ami jó, de ahhoz sincs kedvem.

Viszont irigylek mindenkit, akinek jól áll a tánc.:)

Valamit majd kezdek ezzel.

30F

2013. aug. 31. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!