36 hetesen ki mernétek menni a Szigetre egy koncertre?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 12:33
11/18 anonim válasza:
Ha valami baja esne a babádnak akkor azért nem fájna a szíved? Szerintem igen, úgyhogy tudod a választ!
13/18 anonim válasza:
Én sem mennék, de totál megértelek. Én a 3 hónapos babámat nem tudom itthon hagyni, pedig én is kimennék a Madness koncertre. Az én szívem is fáj :)) De bízom abban, hogy egy-két év múlva újra jönnek.
14/18 anonim válasza:
Meg értelek, nekem a Kis Pál búcsú koncertje miatt fáj a szívem, mert imádom őket, és még sajna nem sikerült egy koncertjükre se eljutnom.De én inkább itthon maradok a seggemen, minthogy bajunk legyen. Mondjuk van ismerősöm aki az utolsó harmadban ment koncertre,igaz nem a Szigetre, meg ált leghátul, és úgy élvezte a zenét.
36h kismami
15/18 anonim válasza:
Egyértelműen nem, mégpedig az emberek miatt. Nem várhatod el tőlük, hogy józanul kismamákra legyenek tekintettel!
16/18 anonim válasza:
Én sem mennék,pedig hasonló kérdésekre mindig azt szoktam irni,hogy had menjen a kismama amég lehet,általában jól le is pontoznak,de most én is azt mondom hogy ne.Lesz jövőre is!
18/18 anonim válasza:
2 éve, mikor a kislányommal voltam 6 hós terhes, majd' megszakadt a szívem az Iron Maiden miatt, de eszem ágában nem volt kimenni. Most azt hiszem megint jön a Maiden a Szigetre, de persze megint terhes vagyok (22 hetes). :-)
Természetesen most sem megyek. Szóval együtt érzek veled, de nem éri meg kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!