El menjek a koncertre?
24 hetes terhes vagyok, és ma este mennék anyummal meg a tesómmal Scorpions koncertre. Ülőhelyünk van a színpadtól legtávolabb eső részen, mégis lelkiismeret-furdalásom van a pici miatt, nem lesz-e neki hangos.
Gyerekkorom óta szeretjük a tesómmal a bandát, igazából miatta vettem jegyet, hogy ne menjen egyedül. A férjem azt mondta, hogy ha hangos, menjek ki és értem jön.
Ti bevállalnátok?
Be! Jó szórakozást!
A párod rendes,mert készenlétben lesz!
Persze!
Én zenész vagyok, szimfonikus zenekarban játszom, 7. hónapig koncerteztem, pedig dörgött a hangos zene, és nem kicsit. :o)
Ha nem tetszett neki, akkor rugdalt veszettül, de kimenni nem tudtam. :o)
Hát leglaább már jó zenei ízlés felé tereled. xD
Gaga és Bieber koncertre viszont ne menj, az végzetes lenne. :D
Nagy bajt úgy se tudsz okozni, nyugi.
Persze, menj el!
Ha nem jön be neki, akkor majd jelez! És ha a párod érted is tud menni, akkor végképp ne hagyd ki!
Jó szórakozást!
Én 28 hetesen voltam Ákos koncerten, ülő jegyem volt, de nem bírtam magammal, végig állva ugráltam annyira jó volt!
Az emberek meg csak néztek, volt aki mosolygott, volt aki ledöbbent... A vége felé jelzett a kisfiam, hogy elég volt, jól kinyomkodta magát, de nem gondolom, hogy bármi baja lett belőle, ami Neked jó , az neki sem lehet annyira rossz :-)
Szóval Jó szórakozást Nektek!
Én egy budapesti gyülekezetbe járok, ahol koncert szintű a kihangosítás.Végig jártam terhességem alatt, majdnem minden héten voltam, és teljesen egészséges a kisfiam:)
Menj nyugodtan, minden oké lesz:)
Nálunk a hétvégén lesz republic koncert. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne menjek... :) Bár azon elgondolkodtam, hogy hogyan fogom bírni állva, de max eljövünk.
Előtte meg még Alsóörsre is megyünk a nagyobbikkal, mert meg kell néznie a motorokat. :)
Ja, addigra betöltöm a 37.et. :) Max Veszprémben szülünk, nem hiszem, hogy rosszabb lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!