Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El menjek a koncertre?

El menjek a koncertre?

Figyelt kérdés

24 hetes terhes vagyok, és ma este mennék anyummal meg a tesómmal Scorpions koncertre. Ülőhelyünk van a színpadtól legtávolabb eső részen, mégis lelkiismeret-furdalásom van a pici miatt, nem lesz-e neki hangos.

Gyerekkorom óta szeretjük a tesómmal a bandát, igazából miatta vettem jegyet, hogy ne menjen egyedül. A férjem azt mondta, hogy ha hangos, menjek ki és értem jön.

Ti bevállalnátok?

2011. jún. 6. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Be! Jó szórakozást!

A párod rendes,mert készenlétben lesz!

2011. jún. 6. 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Én zenész vagyok, szimfonikus zenekarban játszom, 7. hónapig koncerteztem, pedig dörgött a hangos zene, és nem kicsit. :o)

Ha nem tetszett neki, akkor rugdalt veszettül, de kimenni nem tudtam. :o)

2011. jún. 6. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Most hétvégén voltam Bikini koncerten, ugyan még csak 17 hetes kismama vagyok, de nem volt semmi gond.Menj nyugodtan.
2011. jún. 6. 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát leglaább már jó zenei ízlés felé tereled. xD

Gaga és Bieber koncertre viszont ne menj, az végzetes lenne. :D

Nagy bajt úgy se tudsz okozni, nyugi.

2011. jún. 6. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Persze, menj el!

Ha nem jön be neki, akkor majd jelez! És ha a párod érted is tud menni, akkor végképp ne hagyd ki!

Jó szórakozást!

2011. jún. 6. 14:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon köszönöm a válaszaitokat!:) Így már nyugodtabban megyek és talán még élvezni is tudni fogom a koncertet.
2011. jún. 6. 14:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 hetesen voltam Ákos koncerten, ülő jegyem volt, de nem bírtam magammal, végig állva ugráltam annyira jó volt!

Az emberek meg csak néztek, volt aki mosolygott, volt aki ledöbbent... A vége felé jelzett a kisfiam, hogy elég volt, jól kinyomkodta magát, de nem gondolom, hogy bármi baja lett belőle, ami Neked jó , az neki sem lehet annyira rossz :-)

Szóval Jó szórakozást Nektek!

2011. jún. 6. 14:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Én egy budapesti gyülekezetbe járok, ahol koncert szintű a kihangosítás.Végig jártam terhességem alatt, majdnem minden héten voltam, és teljesen egészséges a kisfiam:)

Menj nyugodtan, minden oké lesz:)

2011. jún. 6. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze menj nyugodtan!Nálunk jún.26-án lesz Bikini koncert most mondtam a páromnak mi lenne ha?.....ekkor 39 hetes terhes leszek!a párom válasza:-megkérjük a dokit,hogy jöjjön velünk:)
2011. jún. 6. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a hétvégén lesz republic koncert. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne menjek... :) Bár azon elgondolkodtam, hogy hogyan fogom bírni állva, de max eljövünk.

Előtte meg még Alsóörsre is megyünk a nagyobbikkal, mert meg kell néznie a motorokat. :)

Ja, addigra betöltöm a 37.et. :) Max Veszprémben szülünk, nem hiszem, hogy rosszabb lenne. :)

2011. jún. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!