Hogyan menjek a koncertre? :O
A barátnőmmel megyünk el ketten egy koncertre és én ingbe szeretnék menni de ő is abba megy és úgy , hogy felköti és alatta meg lesz egy fehér póló! :( . Ugyan ez az ő ötlete volt és én is így akarok menni de nem akarom , h úgy nézzünk ki mint az ikrek :D . Ezért valami más inghordási módot szeretnék de ezeken kívül most nem jut eszembe semmi . Az ing meg simán olyan béna . Valaki mondana jó ötleteket ? (De lehet más póló is csak menően (: . ) Ha valaki tud jobb ruhamegoldást az írja le egészen . (annyit elárulok , hogy bugyos térdig érő gatya lesz rajtam .)
Előre is köszi a válaszokat! (:
te meg ne vegyél alá trikót:D szerintem ami a képen van az tök jól néz ki főleg ha oylan kis kabátkát is veszel rá.MOndjuk elég meleg van.
VAgy esetleg veszel az ing alá egy olyan topot ami az ingeddel színben harmonizál és felül kigombolod hogy látszódjon a top és egy szép nyaklánccal !
vagy így hogy egy hosszabb pólot visszahajtassz az újjánál
fú nem tudom
de azt is csinálhatod hogy nem ingbe mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!