El menjek a koncertre?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok, és ma este mennék anyummal meg a tesómmal Scorpions koncertre. Ülőhelyünk van a színpadtól legtávolabb eső részen, mégis lelkiismeret-furdalásom van a pici miatt, nem lesz-e neki hangos.
Gyerekkorom óta szeretjük a tesómmal a bandát, igazából miatta vettem jegyet, hogy ne menjen egyedül. A férjem azt mondta, hogy ha hangos, menjek ki és értem jön.
Ti bevállalnátok?
2011. jún. 6. 14:08
11/13 anonim válasza:
Persze, menj csak nyugodtan! Én 31 hetesen voltam egy meglepi szülinapi partyn. Ahol voltunk az alaksorban koncert volt és ott táncoltunk! Semmi baja nem lett, azóta már 14 hónapos és imádja a zenét, tv reklám zenéjére is tapsol és táncol! :o)
12/13 anonim válasza:
Naná,csak ne menj a küzdőtérre pogózni:))
Az én kicsi fiam Beatricén szocializálódott,azóta is szereti a jó zenét.
Nem fogsz neki ártani,ő is jól fog mulatni,majd meglátod.Vagy inkább megérzed:)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok!:)
2011. jún. 6. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!