Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 év alatti lány hogy lehet...

20 év alatti lány hogy lehet olyan bátor hogy gyereket vállal?

Figyelt kérdés

Fb-on láttam pár napja hogy egy lány akivel egy általános iskolába jártam terhes. 19 éves, nemsokára szül. A barátja képek alapján nem tűnik túl megbízhatónak, meg eleve ennyi idősen az emberek többsége alkalmatlan szülőnek. Hogy lehet ilyen bátor a lány hogy gyereket vállal/vagy nem veteti el?

Én 23 vagyok, de ha a barátnőm terhes lenne, biztos kétségbe esnék, ennyi idősen is még.

2020. aug. 3. 23:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is mindegy ki mikor szül, de akkor az ilyen ne kiséreljen mar meg belemkotni az ilyen ócska "nagyinaknéznek" dumával, ahogy ezen az oldalon dívik. Bár értem én, hog, jobb érve nincs, de hát na. Nem mindenkinek teljesitmény, hogy a lányával közös lesz a ruhatár, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, pl felelősség.
2020. aug. 4. 17:30
 42/46 anonim ***** válasza:
29%

"meg eleve ennyi idősen az emberek többsége alkalmatlan szülőnek"

Ebből indultam ki.

Valóban nem jó úgy szülni, hogy ki vagy szolgáltatva, de ha van lehetősége és támogatják miért gond, ha megtartja? Gondolom nem tudatosan így tervezte.

"felelőtlen és buta aki saját kereset nélkül, "

Nézz körbe, hagy hány gyesről visszatérő nőt küldenek el és keres új állást. Ők is mind kiszolgáltatottakká válnak, pedig biztos nem így tervezték.

Ok tudom, itt a gyk-n mindenki mindig felelősségteljesen dönt és tárt karokkal visszavárja a főnöke, természetesen vezető pozícióba, mert mindenki más alkalmatlan arra a munkára. Mindenkinek hitelmentes háza van, annyi szobával, ahány gyerek, autó min. 2. És persze ezt mind egyedül érték el hitel vagy a család támogatása nélkül.

Hagyjuk. Részemről téma lezárva.

2020. aug. 4. 17:32
 43/46 anonim ***** válasza:
22%

#42 kár cinikuskodni. Pont te magad irod, hogy milyen nehéz a mai világban még abbak is aki előre tervez, és felelősen dönt.

Akkor mit adod elö, hogy csupasz popóra de jó szülni, meg mi van akkor? Nem érzed hogy egyik szavaddal ütöd a másikat?

2020. aug. 4. 17:37
 44/46 anonim ***** válasza:
64%

42es azért remélem érzed a különbséget:

30 éves nő, 4-6 év munkatapasztalattal 1 óvódás gyerekkel vált munkát.

21 éves lány, végzettség, tapasztalat nélkül, gyerekkel próbál elhelyezkedni

szerinted kinek is van nagyobb esélye munkát találni?

2020. aug. 4. 17:39
 45/46 anonim ***** válasza:
0%

#44 egy szóval sem mondtam, hogy jó. De nem is a világ legrosszabb döntése, ha már ilyen helyzetbe került.

#45 annak akinek van munkatapasztalata. Mert ott látni fogják az önéletrajzban, hogy gyesen volt. Így lehet, hogy be sem hívják interjúra. A másiknak nem látják az önéletrajzban, mivel kezdő és feltételezzük addig tanult. Interjún meg nem kérdezik a fiatalt, hogy van-e gyereke. Ha meg igen, ő akkor is eljutott az interjúig.

2020. aug. 4. 18:30
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
#45 vagyis az lesz hátrányban, akinek volt munkatapasztalata.
2020. aug. 4. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!