Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 év alatti lány hogy lehet...

20 év alatti lány hogy lehet olyan bátor hogy gyereket vállal?

Figyelt kérdés

Fb-on láttam pár napja hogy egy lány akivel egy általános iskolába jártam terhes. 19 éves, nemsokára szül. A barátja képek alapján nem tűnik túl megbízhatónak, meg eleve ennyi idősen az emberek többsége alkalmatlan szülőnek. Hogy lehet ilyen bátor a lány hogy gyereket vállal/vagy nem veteti el?

Én 23 vagyok, de ha a barátnőm terhes lenne, biztos kétségbe esnék, ennyi idősen is még.

2020. aug. 3. 23:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
12.hétig lehet elvetetni utána nem válalja senki.vannak 20 éven aluliakba felelősek,vannak felőtlenek.felelőséget vála al ány a gyerekérét,megtartja mert szereti.véletlenül esett eherbe
2020. aug. 4. 14:55
 32/46 anonim ***** válasza:
72%

#30 és az neked mitől rosszabb, ha úgy tesz?

Értelmeztem amit írsz, de nem értem miben változik az életed, ha a szomszéd Kata ilyen helyzet elé állította a szüleit? 😊

2020. aug. 4. 14:56
 33/46 anonim ***** válasza:
66%
Smiley véletlen került a végére.
2020. aug. 4. 14:56
 34/46 anonim ***** válasza:
4%
32es, nekem semmitől, de van rokonom aki ezt csinálta aztán meg ott vergődött bőgve az utcán mikor a szülei kidobták 5 hós terhesen a pasija is lelépett ő meg mehetett anyaotthonba.
2020. aug. 4. 14:58
 35/46 anonim ***** válasza:
72%
#34 és? Benne van a pakliban. Vagy neked most jobb, hogy te megmondtad, hogy felelőtlenség és pórul járt?
2020. aug. 4. 15:02
 36/46 anonim ***** válasza:
58%
Nekem mindegy lenne ki szül csupasz fenékre, ha nem az én adómból is fizetnék a segélyeket olyanoknak is akik egy napot se méltóztattak dolgozni csak potyogtatják a pulyákat.
2020. aug. 4. 15:07
 37/46 anonim ***** válasza:
17%
#36 nincs több érv, jön az adófizetők pénze. 😂
2020. aug. 4. 15:11
 38/46 anonim ***** válasza:
50%
37es mi van te is a mamahotelbe és segélyre szültél hogy ennyire fáj más véleménye?:-D
2020. aug. 4. 15:46
 39/46 anonim ***** válasza:
13%

#38 27 évesen szültem és a saját lakásunkba (meg a bankéba😂).

Csak nem értem ezt a gonoszkodást. És ha valaki a kisszobájában neveli a gyerekét, attól még nem biztos, hogy rossz szülő.

Nálam a kettő nem függ össze.

2020. aug. 4. 16:51
 40/46 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó itt nem jó vagy rossz szülőről hanem felelőtlen vagy átgondolt gyerekvállalásról szól a kérdés. Az meg igen is felelőtlen és buta aki saját kereset nélkül, kiszolgáltatott helyzetbe szül. Itt lényegtelen hogy a szüleitől vagy a gyerek apjától függ.
2020. aug. 4. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!