Mikor elmondtátok a férjeteknek, hogy babát vártok, a korai terhesség során, hogyan reagált? Nem konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy mit szólt, amikor megtudta, hanem hogyan teltek a napjaitok? Szóba hozta a babát, vagy nem beszélt róla?
Ez teljesen normális lehet. Gondolj bele. Csak egy tesztet lát, de rajtad semmi változást. Te érzed magad furán a hormonok miatt, neked vannak tüneteid, neki akkor fog leesni igazán, amikor látja hogy nő a pocak és érzi a mozgást de még az is lehet megfoghatatlan lesz neki.
Az én férjemnek az első uh - n amikor hallottuk a szivhangot akkor tudatosult igazán hogy egy kis életet hoztunk létre, de később is többször mondta, hogy kicsit megfoghatatlan ez neki. Neked más lesz, érzed majd végig :)
Illetve az is lehet hogy tudatosul benne hogy mostmár milyen felelősséggel tartozik mind kettőtökert. Adj neki egy pici időt :)
Az én férjem is hasonlóan óvatos volt. Nevet is alig mert választani, mert ha történik valami, akkor úgy már egy személytől kellene búcsút vennie.
Ő is borzasztóan örült, de féltett mindhármunkat a legrosszabb forgatókönyvtől.
Az én férjem is dettó. 3 terhességnél is csak akkor hitte el, amikor az orvos alátámasztotta. A legtöbb férfi szerintem ilyen. Még a digitális claerbluera is azt mondta, hogy akár lehet rossz is.
😂 A férjem nem volt has simogatós sem. Persze ezektől függetlenül imádja a gyerekeit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!