Hogy jelentettétek be a terhesseget szuleiteknek, ill. férjeteknek? Vmi kis cuki meglepi. És milyen volt a reakció?
Mi a férjemmel együtt teszteltünk, egyszerre néztük meg a tesztcsíkot, nem szerettem volna kihagyni ebből.
A szüleimnek meg egy közös kiránduláson mondtuk el. Nem voltam jól, feltűnt nekik, hogy valami nincs rendben.
Az én szűk családomnak (6 fő) a közös nyaraláskor mondtuk el egyszerűen, hogy babánk lesz. Velük elég szoros a kapcsolatunk, fura lett volna nagy feneket keríteni neki.
Apukám: Na szuper, helyes!
A legédesebb a szintén terhes tesóm első gyereke volt, aki csak a homlokát fogta 😅
Ezen kívül puszik, meghatódás, gratulációk.
A férjem szüleinek először babazoknit adtunk kisdobozban, másodszor cumit ajandékszütyőben. Velük meg ilyen a viszonyunk 🙂
Elsőnél apósom sokkolódott, anyósom majd kiugrott a bőréből, a másodiknál fordítva. Marha aranyosak voltak 🙂
Korán reggel csináltam a tesztet, férjem még aludt. Amikor pozitív lett, sírva rongyoltam be hozzá hogy nézze meg, ugye nem hallucinálom a 2. csíkot 😆 Majdnem 2 évet vártunk rá, felváltva sírtunk és vigasztaltuk egymást örömünkben 💕
Nagyszülőknek karácsonyi ajándék volt, az apukák egy csomag 100-as zsepit kaptak. Azt mondtuk azért, hogy legyen mivel megkínálni anyát...
A leendő nagymamák pedig kibontották az ajándékukat, amiben egy kis body volt. Azonnal sírás, összeborulás. Jól jött a 100-as zsepi 😀
Megcsináltam a tesztet, kinn ült a konyhában. Annyit kérdezett na??
Pozitív. Örült neki, csak hirtelen meghökkent. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!