Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy jelentettétek be a...

Hogy jelentettétek be a terhesseget szuleiteknek, ill. férjeteknek? Vmi kis cuki meglepi. És milyen volt a reakció?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 08:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Előző este összekaptam kicsit a párommal. Másnap reggel megcsináltam a tesztet,pozitív lett és szó nelkül az orra alá nyomtam. Azt a boldog,derült arcot látni kellett volna..majd:

-terhes vagy??

-Igen..

-k.vajo vagyok..

:D

Anyáéknak+anyóséknak csak szimpla bejelentes volt.

Igazából azért nem volt felhőtlen az öröm,mert az első baba elment 7 hetesen..így végigaggódjuk egy kicsit ezt az egészet. Majd ha megszületik rendben akkor majd örülünk mégjobban. :)

24hkm

2020. ápr. 30. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az orra alá dugtam a tesztet. Rám mosolygott hitetlenkedve, azt mondta: tényleg sikerült? Sosem felejtem el, pedig nem volt cuki meglepi.

A szüleimnek az új még üres lakásunkban egyszerűen csak megmutattunk az első ultrahangképet. Úgy meghatódtak, hogy egy percig meg sem tudtak szólalni. Tervezgettem én is mindenféle cukiságot, volt bekészítve kis zoknika, de ott és akkor ezt éreztük természetesnek, minden más erőltetett lett volna. Ez is örök emlék marad, anya mindig megjegyzi, ha jönnek, hogy "ott álltam, amikor megtudtam" :D Azóta mozog ott a parketta egyébként :D

A párom szüleivel sajnos nincs jó viszony, ők nem örülnek semminek. Telefonon mondta el, hümmögtek. Nem valószínű, hogy nagyon ismerni fogják az unokát. Ilyen is van sajnos.

Párom testvérének: telefonon mondta el. Méghozzá úgy, hogy azt mondta, kölcsön szeretném kérni a hordozótokat. Erre meghökkent: minek az neked. Erre a párom: hát úgy néz ki, lesz mit belerakni. Nagyon röhögött, ők meg ilyen viszonyban vannak, és nagyon örült :D

2020. ápr. 30. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
"Hahó , ébresztő , sztd ez 1 vagy 2 csík?" "Sztm kettő" "Szerintem is" "Kérsz reggelit?" 😀 Kb. Ennyi volt 😀
2020. ápr. 30. 22:14
 14/17 A kérdező kommentje:
es a szuloknek mikor mondtatok el?
2020. máj. 2. 10:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyának rögtön mert olyan a viszonyunk,meg ő nem olyan aggodalmaskodó. Anyóséknak csak akkor mikor orvos igazolta és volt szívhang.
2020. máj. 2. 10:15
 16/17 anonim válasza:
Mi a férjemmel együtt csináltuk meg a tesztet. A szülőknek/nagyszülőknek pedig írtunk a baba nevében egy cuki levelet és egy kis dobozban egy cumit rejtettünk tüll alá. Mindenki nagyon örült.
2020. máj. 3. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Én gondolkoztam a dolgon, de biztos h a férjemmel együtt fogunk tesztelni.

Anyunak abban a pillanatban elmondom amint pozitív lesz, szerintem küldök majd egy képet messengeren :D

Anyósnak.... majd a párom intézi

..

2020. máj. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!