Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nők mégis honnan tudják...

A nők mégis honnan tudják vagy honnan érzik, hogy milyen nemű lesz a gyerekük?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor hallottam már ismeretségi körömből, hogy az anyuka megérezte, hogy fia fog születni, és tényleg kisfiú lett. Ugyanez lányba.

Honnan tudják vagy miből érzik? Esetleg csak tippelnek?

2020. júl. 19. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Én lányt szerettem volna nagyon, de fiút se cserélném el semmi pénzért. A teszt óta fiút érzek, fiuban gondolkodom. Az egyik orvos lánynak, a másik fiúnak tippeli. Még nem tudjuk biztosra melyik, de kíváncsi vagyok, hogy a megérzésem bejön e
2020. júl. 19. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
50-50 hogy bejön, úgyhogy csak eltalálják a tippet
2020. júl. 19. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:
13%
Miért akarnak annyian lányt? Semmivel nem különbek. Sőt, sok kultúrában kevesebbet is érnek
2020. júl. 19. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

#13 nem mindenki él olyan "kultúrában" ahol egy ember kevesebbet ér mert lánynak mert születni. Ha te meg igen és erre vagy büszke akkor a te értékedről is lehetne vitatkozni húgyagyúkám. Szégyen hogy a 21.században még ilyen korlátolt barmok léteznek. Európában bárhol.

Bár gyanítom hogy inkább egy frusztrált fütyi vagy akinek nem jut nő, vagy egy buta tyúk akiböl már a maradék értelmet is kiverte a bizonyos kultúrájú kanja.

2020. júl. 19. 18:04
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Valaki megérzi valaki nem,én megéreztem az első perctől kezdve hogy lányom lesz és lány is lett,pedig a legtöbben fiút szerettek volna.

A nővéremnek is megéreztem,hogy fia lesz pedig még uh-n se voltak és igazam is lett mert fiú lett.

2020. júl. 19. 18:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! Nekem az orvos azt mondta fiam lesz, és én ebben a tudatban voltam, de minden este azt álmodtam kislányom született. :) Nagymamám mondta is, hogy akkor tuti lány lesz! És persze a következő UH-n kiderült mégis lány lesz. :)
2020. júl. 19. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Megérzés! Kétesélyes mert vagy bejön vagy nem! Ennyi.
2020. júl. 20. 08:21
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
Én fiúnak éreztem (valószínű azért, mert a fiú nevekkel voltunk gondban, és rengeteget beszéltünk róla), mégis kislány lesz - és hatalmas az öröm! 😍 viszont ahányan megkérdezik a nemét, mindenki mondja, hogy látszik rajtam/érezték, hogy kislány. :D nem tudom, miből szűrték le. Valóban, szerintem érezni nem lehet, csak tippelni, vagy valamelyiket jobban kívánni. Örülni kell, bármilyen is! :)
2020. júl. 22. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!