Én lányt szerettem volna nagyon, de fiút se cserélném el semmi pénzért. A teszt óta fiút érzek, fiuban gondolkodom. Az egyik orvos lánynak, a másik fiúnak tippeli. Még nem tudjuk biztosra melyik, de kíváncsi vagyok, hogy a megérzésem bejön e
2020. júl. 19. 17:00
12/18 anonim válasza:
50-50 hogy bejön, úgyhogy csak eltalálják a tippet
2020. júl. 19. 17:09
13/18 anonim válasza:
Miért akarnak annyian lányt? Semmivel nem különbek. Sőt, sok kultúrában kevesebbet is érnek
2020. júl. 19. 17:43
14/18 anonim válasza:
#13 nem mindenki él olyan "kultúrában" ahol egy ember kevesebbet ér mert lánynak mert születni. Ha te meg igen és erre vagy büszke akkor a te értékedről is lehetne vitatkozni húgyagyúkám. Szégyen hogy a 21.században még ilyen korlátolt barmok léteznek. Európában bárhol.
Bár gyanítom hogy inkább egy frusztrált fütyi vagy akinek nem jut nő, vagy egy buta tyúk akiböl már a maradék értelmet is kiverte a bizonyos kultúrájú kanja.
2020. júl. 19. 18:04
15/18 anonim válasza:
Valaki megérzi valaki nem,én megéreztem az első perctől kezdve hogy lányom lesz és lány is lett,pedig a legtöbben fiút szerettek volna.
A nővéremnek is megéreztem,hogy fia lesz pedig még uh-n se voltak és igazam is lett mert fiú lett.
2020. júl. 19. 18:35
16/18 anonim válasza:
Jó kérdés! Nekem az orvos azt mondta fiam lesz, és én ebben a tudatban voltam, de minden este azt álmodtam kislányom született. :) Nagymamám mondta is, hogy akkor tuti lány lesz! És persze a következő UH-n kiderült mégis lány lesz. :)
2020. júl. 19. 21:10
17/18 anonim válasza:
Megérzés! Kétesélyes mert vagy bejön vagy nem! Ennyi.
2020. júl. 20. 08:21
18/18 anonim válasza:
Én fiúnak éreztem (valószínű azért, mert a fiú nevekkel voltunk gondban, és rengeteget beszéltünk róla), mégis kislány lesz - és hatalmas az öröm! 😍 viszont ahányan megkérdezik a nemét, mindenki mondja, hogy látszik rajtam/érezték, hogy kislány. :D nem tudom, miből szűrték le. Valóban, szerintem érezni nem lehet, csak tippelni, vagy valamelyiket jobban kívánni. Örülni kell, bármilyen is! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!