Hogyan lehet befolyásolni hogy mien nemű gyerekünk legyen?
Figyelt kérdés
elvileg ha sok tejet iszik a férfi akkor fiú lesz2012. dec. 16. 21:13
1/12 anonim válasza:
Sehogy. De nem mien, hanem milyen!!
2/12 anonim válasza:
Nem lehet befolyásolni, még tejjel sem..
3/12 anonim válasza:
Nem lehet befolyasolni
Elsonek: Sajnos ma a fiatalok koreben ez az uj divat, az utobbi par honapban vettem eszre, hogy igy irjak az LY-s szavakat...egyre lejjebb sullyed a szinvonal.
4/12 anonim válasza:
Ha meg sok helyesírási szótárat nyelsz le,akkor értelmes ember.
5/12 anonim válasza:
Babonák vannak, de nincs rá semmi bizonyíték, hogy használnának.
Végül is hinni bármiben lehet, attól nem lesz semmi baja a férfinak, ha sok tejet iszik, aztán ha bejön, lehet arra fogni :)
6/12 anonim válasza:
Nem lehet befolyásolni.
Sőt, ha a férfinak nincs bizonyos kromoszómája(?) csak lány gyereke születik.
7/12 anonim válasza:
Én azt hallottam és ez nem babona,hanem orvosi kutatások eredménye,hogy akik gyakran szeretkeznek azoknak fiúk lesz ugyanis mindig "friss" a sperma ilyenkor.Akik ritkábban,azoknak meg lányuk,az ok az előző állításból következik. És ez tényleg nem népi babona,persze ez sem valósul meg mindig száz százalékosan nyilván!
8/12 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a fiú spermák gyorsabbak a lányok meg tovább élnek.
Ebből következtetve,ha peteéréskor szexelsz fiad lesz,ha előtte pár nappal akkor lányod.
Én ez alapján terveztem mindkét gyerekem,és nálam bevált.
9/12 anonim válasza:
kedves utolsó: ez érdekes, mert mi peteéréskor voltunk együtt (ovuteszteztem) és tényleg fiúnk lett :)
10/12 anonim válasza:
Ebben az utolsó elméletben hiszek én is, de: mi csak 5nappal peteérés előtt tudtunk együttlenni, uh alapján is azon a napon fogant, amikkor a peteérést sejtettem, mégis eddig 3 uh-n azt mondták, valszeg fiú. Most 25hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!