Vannak olyan szülők akik más országba mentek 3 azonos nemű gyerekük után 4-ik kiválasztassa érdekében?
Nekem van egy kislányom. Igazából eleve lányt szerettem volna így nagyon örültem neki.
Azóta eljátszottam már a gondolattal, hogy jó lenne egy kistesó is, de most szeretnénk, ha kisfiú érkezne. Mivel nem lehetünk ebben biztosak én inkább nem szülök. Ha külföldön első baba után is meg lehetne oldani ezt a kiválogatós módszert akkor már a jövőhéten indulnék is.
Azt hiszem mi egy gyerekes család maradunk inkább.
Lehet, hogy babonásnak tűnök, de én mindig azt gondoltam, hogy a természet/jóisten/stb. (ki miben hisz) megbosszulja, ha beleavatkozol a rendjébe. Pl. Ha én csak fiút akarok, akkor olyan örökletes betegsége lesz, amit csak fiúk örökölhetnek, míg ha "magától" lány lett volna, akkor nem örökölne olyan betegséget. Elvégre minden betegség nem szűrhető ki előre.
Persze ez csak az én véleményem.
Ja, amúgy ismerek olyan párt, akiknek a fiú magzat sosem maradt meg, csak a lány. Két lányuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!