Hajdúszoboszlói szülők, kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Oda fogunk költözni nemsokára,és érdeklődnék a gyermekorvosokról(ahol most lakom egyébként katasztrófa , a védőnőkkel együtt).Van több is vagy csak egy?Lesz egy körzet ahová tartozunk,vagy szabadon választhatok?És a védőnők?Minden információt szívesen olvasok!Köszönöm szépen! :))2013. júl. 22. 13:55
1/6 anonim válasza:
Szia. Vedono nem valaszthato,korzet szerint vannak elosztva. Gyermekorvos 4 van. 5 evvel ezelott valaszthato volt,most nem tudom, de szerintem a legjobb Dr. Szapora Erzsebet. Nekem gyerekkent is O volt az orvosom es az 5 eves lanyomnak is Ot valasztottuk. A tobbiek mar kezeltek el gyerekeket. Bocsi az ekezetek miatt,telefonrol irtam. Ha van meg kerdesed szivesen valaszolok. Szep napot.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen a válaszodat!Igen akit említettél doktornőt egy ismerősöm ismerőse ajánlotta nagyon,egy másikat azt mondta nagy ívbe kerüljek el,a nevére már nem emlékszem.Akkor lehet hozzá fogunk bejelentkezni szerintem.:)
2013. aug. 1. 12:52
3/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem Osvath Martara gondolt az ismerosod. Kritikan aluli orvos. Parti Gabriella nagyon kedves,de ugyelet alatt az en lanyomat elkezelte. Van meg Papp Jeno, O annyira nem rossz,de durva volt a lanyommal. Ha barmiben segithetek irj nyugodtan.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ő az valamilyen Márta..és fiatalok a dokik?
Milyen ott az eü.ellátás amúgy?Nem csak a gyerekrendelőre gondolok,úgy az egészre.:)
2013. aug. 1. 13:39
5/6 anonim válasza:
Az orvosok mar az en gyerekkoromba is praktizaltak,idosebbek. Erzsike doktorneni mindig kepezi magat es csak ha szukseges akkor ir fel antibogyot. Ellatas,hat olyan,mint az orszagba barhol,lehetne jobb is. Felnott korzetink Dr. Buzas doktorur. Van honlapja meg tudod nezni. Nagyobb kivizsgalasnal (pl gasztro,belgyogyaszat stb) a debreceni klinikan tortenik. Ejszaka felnott ugyelet van. Nalunk,ha gond van ejjel a gyerekkela debreceni gyerekklinikat hivom,kedvesek. A felnott dolgok pl vervetel sorszam szerint tortenik. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van konkret kerdesed irj.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem!Nagyon szépen köszönöm,hogy válaszoltál,nagyon kedves vagy!!Ha eszembe jut valami,még kérdezek.Elég részletes volt a beszámolód!A lényeget megtudtam!!:)Köszönöm szépen!További szép estét! :)
2013. aug. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!