Hajdúszoboszlói szülők, kérdezhetek?

Azt hiszem ő az valamilyen Márta..és fiatalok a dokik?
Milyen ott az eü.ellátás amúgy?Nem csak a gyerekrendelőre gondolok,úgy az egészre.:)

Mi pont Szapora Erzsébettől mentünk át Osváth Mártához kétségbeesésünkbe.
Regebb rendkívül kedves volt Sz.E. de teljesen kiégett. Nem írom le részletesen mik voltak a gond, hónapokon keresztűl szenvedtünk , ráadásul szegyellnem kellett ha a gyerekkel volt vmi baj, ha megszólaltam az volt a baj, nem volt kedves se egyáltalán.
Teljesen kivoltunk már, magandokihoz akartunk menni annyira nagy volt a baj, szerinte én csinalok vmit rosszul .
A lényeg Istennek hála Ozsvath Márta átvett minket, egyből észrevette a problémát, (nem csak 1volt a kicsivel) hát nemis tudom elmondani mennyire hálás vagyok neki.
Es nagyon kedves , még ilyen kedvessel nem találkoztam.
Igaz én is az vagyok.
Hat csodákat éltünk meg vele, a gyereket lenyugtatta (orditott mindig Sz.Erzsébetnél annyira félt tőle ,pedig picibabaként nyugodt volt, de ha durváskodnak megérzi a gyerek is)
Megoldódott sok probléma stb
Az egyetlen amit O.Márta dokinál ami nem tetszik az a sok gyógyszer amit felír. De nem kell csak a lényeget beadni, mondjuk én ezt jól tudtam kezelni csak a fontosat adtam be, attól is helyrejött.
De nagyon alapos doktornő, abszolút szuper.
A gyerekem imádja.
A D vit es magnerotot immunerősítesként szoktam adni a kicsinek , hál Istennek nemis volt beteg már régóta.
Kb ennyi, egészséget!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!