Többször is olvastam már, hogyha az emberek megválaszthatnák, milyen nemű gyerekük szülessen, akkor a világon mindenhol (! ). hiány lenne - te, illetve a férjed milyet választottatok volna?
Többször is olvastad? Egy-két példát tudsz mondani?
EGyébként ne titokzatoskodj...
Gyanítom, hogy lányból lenne hiány. Nem tudom biztosra, de hallottam már olyat, hogy egyes társadalom nem tartja egyenértékűnek a leány gyermeket a fiúkkal, sőt, van, ahol egyenesen átműttetik a gyereket fiúvá, illetve nem jár megtorlással a leánygyermek megölése, pusztán csak azért, mert lány. :(
Amíg nem lettem édesanya, el sem tudtam képzelni, hogy nekem lányom legyen. Nekem? De hiszen én fiús anyuka lehetek csak!
Terhes lettem, és úgy mondtam az apjának: kicsi fiad...
Aztán kiderült a neme: LÁNY.
Először csalódtam, fura volt átszokni, de onnantól kezdve csak a habos-babos-fodros ruhákat vettem csak észre a kirakatban.
Éppen ma két és féléves a lányom, és sosem adnám oda száz fiúért sem! Ma már el sem tudom képzelni, hogy valaha fiam legyen, és másodikra is lányt akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!