Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet az alkoholtól?

Baj lehet az alkoholtól?

Figyelt kérdés
Barátnőm leánybúcsúján sikerült elèggè sokat innom 😔Ritkán törtènik ilyesmi, de most pálinkát is és pezsgőt is ittunk. Egy éve próbálkozunk apja babával apja fèrjemmel sikertelenül... 40 napos ciklusok, kimaradt menstruáció, sok vizsgálat, stb... Így történt, hogy ezen al leánybúcsún már 9 hetes terhes voltam, csak nem tudtam róla. Most voltam orvosnál, 10 hetes /5 napos, de rettegek hogy valami baja történt emiatt. Kérlek Titeket, ha van hasonló tapasztalatok, írjatok
2020. júl. 17. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Baratnőm igen berúgott,mikor már terhes volt,de még nem tudott róla. Egészséges baba született, ma már 6 éves.
2020. júl. 17. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Az apja mindkèt esetben "A" lett volna, csak a telefonom átjavította😕
2020. júl. 17. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem lesz semmi baja. Én egy lakodalmat ettem-ittam, táncoltam végig, és egészséges lett a lányom.
2020. júl. 17. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Egyszeri italozástól semmi baja sem lesz
2020. júl. 17. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm, hogy írtatok
2020. júl. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!