Hogyan zajlik pontosan a cukorterheles? Ki hogyan bírta?
10-es vagyok, ez Szegeden volt így, a többi várost nem tudom.
Korona miatt mértek lázat és akinek nem volt, kapott maszkot és kesztyűt és mindenkinek fertőtlenítették a kesztyűs kezét.
Nem szedultetek utana?
Itt ulok epp ezen a vervetelen es tiszta bamba vagyok.
Egyebkent a holgy azt mondta a vizivas es a mozgas is befolyasolja, egyiket se tegyem, ha rosszul vagyok csak akkor igyak vizet, de befolyasolja az eredmenyt.
Itt vesznek 1 ora utan es 2 ora utan is.
Fú, nagyon féltem. De nem kellett volna, nem volt gáz!
De, én szédültem, miután megittam a cukros oldatot, kb fél óra hosszat. Mire visszamentem a 60 perces vérvételre, már elmúlt. Aztán már semmi gond nem volt. Nekem kint kellett leülni várni, de hamar eltelt az idő. Igen, kellett egyet pisilni is, mert labort is csináltak egyúttal. Nekem az induló és a 60 perces tökéletes volt, de a 120 perces 7.2 lett, ezzel nem voltam megelégedve, de nem fogtak diétára. mindegy, azért igyekszem kevesebb cukrot fogyasztani.
Sziasztok, se előtte, se kozben nem szabad vizet inni, mert akkor higul a cukros oldat, mas lesz a felszivodasa.
Nem veletlenul 2-3 dl vizet javasolnak hozzá, nem pedig otot.
En mindig ugy ugy csinalom, hogy 2 dl-ben feloldom, utana ha negittam, iszok ra par korty sima viet. Igy teljesen elviselheto.
Erdemes elotte valo nap feloldani, meleg vizben, mert hajlamos osszeallni egy nagy tombbe, es nagyon nehezen oldodik fel. Utana ha behutod, az is sokat segit abban, hogy ne legyen annyira emelyito.
Előtte kell 5 dl t inni
A legtöbben rosszul lesznek, ha nem
Nah nem közvetlen előtte, hanem
Mielőtt elindulsz a vérvételre...
Kérdező:
Meglett az eredmény is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!