Félig nyers húst kóstoltam, lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
20. hétben vagyok, marhahúst készítettem ebédre, magas tűzön 15 perc után megkóstoltam, hogy tudjam, mikor vegyem ki, mert lében akartam tovább főzni. Persze rágós volt a hús. Aztán mikor a hús már a lében volt, ott is megkóstoltam egy két kockát, hogy mikor lesz jó. Aztán jutott eszembe hogy hoppá. Szerintetek lehet ebből baja a babának?2020. júl. 9. 19:55
11/11 anonim válasza:
10: Ebben egyetértünk, de pont nem segít ezen a bajon a hőkezelés, mivel a prionok extrém hőrezisztensek :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!