6 hetes vagyok, üres és csak 6 mm-es a petezsákom. Van még remény?
Figyelt kérdés
Tudom mikor volt ovulációm (hőgörbe alapján), az alapján vagyok 6 hetes.2020. jún. 23. 10:08
11/18 anonim válasza:
Na velem ugyanígy volt, nem volt szívhang, csak petezsák és mondta az orvos hogy ez még nem terhesség csak ha ver a szíve. Aztán 2 hét múlva kellett vissza mennem. Már egyből megtalálta és vert a szíve akkor.
Pihenj és szedj magnéziumot!
12/18 anonim válasza:
6 hetesen voltam először orvosnál. Nem látszott semmi csak egy fehér folt (petezsák) a képernyőn. Annyit mondott hogy elkezdődött valami. 9 hetesen mentem újra, már látszott mindene, szívhanggal. Már 1,5 éves.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást és a válaszokat :) Holnap megyek újra dokihoz, izgulok... Majd írok! :)
2020. jún. 29. 13:34
14/18 anonim válasza:
Biztos voltam benne h mikor fogant a babám, kb 6 hetesnek gondoltam magam ez alapján, el is mentem dokihoz, és ő közölte h látja a terhességet, de nem 6 hetesnek mint ahogy én állítottam. Semmi pulzálás nem volt. 3 hét múlva hívott vissza, akkor már minden volt hála az égnek. Mái napig állítom h tudom mikor volt a peteérésem, mégsem volt méretileg akkora a baba. Talán ez ad némi reményt neked is.
15/18 anonim válasza:
Nekem 6 hét 3 naposan volt 8,8mm petezsák 3,3 szikhólyag. Embriót ekkor még nem láttak. 1 hét múlva 8 hónapos a fiam.
16/18 anonim válasza:
Kedves kérdező nagyon drukkolok neked :)
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fejlődik rendesen, egy hét alatt 3-4 mm-t nőtt és üres továbbra is. Abban bízom, hogy magától tisztul és el tudom kerülni az újabb műtétet. :(
2020. jún. 30. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!