Tegnap kb.6hetesen üres petezsákot látott az orvos. A HCGm nő, tegnap 5900volt. Van remény?
Figyelt kérdés
Az UH alapján azt mondta a dokim, hogy menjek az ügyeletes orvoshoz, és úgy készüljek, hogy a műtőbe fog vezetni az utam. Elküldtek vérvételre, a HCGm 679ről felment 5900ra, 1hét alatt. Persze az ügyeletes első mondata az volt, hogy ebből nem lesz műtét, legalábbis most nem. Két hét múlva megyek vissza, ha addig nem lesz változás, akkor missed ab. Szerintetek lesz valami jó hír? :) Tapasztalatok? :)2014. dec. 4. 14:28
1/13 anonim válasza:
Szerintem kisse koran mondta a dokid azt a mutetet. Bar szikholyagot mar igencsak kellett volna latni, lehetseges, hogy kesobb fogant. A HCG-d is szepen nott. Hany mm volt az az ures petezsak? En szoritok erted!!!
2/13 anonim válasza:
Nőtt a hcg, ez már nagyon jó. Lehetséges, hogy később fogant. Ne add fel, még van remény!
Drukkolok.
3/13 anonim válasza:
6 hetesen ezt nagyon-nagyon korai kijelenteni. A hcg nő, szerintem türelem!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nem mondott méretet, én meg olyan ideges voltam, hogy nem kérdeztem. Akkor úgy látom a reménykedésnél többet nem tehetek... :(
2014. dec. 4. 14:44
5/13 anonim válasza:
Tobbet most nem. Nyugodj meg. Korai 6 hetesen meg orvoshoz menni, de megertem, hogy kivancsi voltal. En ezert mentem cask a 8-ik heten. nem hinyzik az idegesseg 1-2 hetig. Szerintem nyugodj meg, amennyire lehet (tenyleg fontos a nyugalom a progeszteron termelodesehez!), es varj. Kb. 5-7 nap mulva irany (masik?) doki, ujabb UH-ra. Akkorra mar latni kell valamit. (szikholyag, szivveres) Szoritok!
6/13 anonim válasza:
Nekem 6+5 hetesen üresnek látszott, 17 mm-esen.
Rá két hétre már volt szívhang.
7/13 anonim válasza:
Nem normális az a doki, aki ilyenkor műtétről beszél. Egyszerűen később foganhatott. Próbálj megnyugodni.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! :)
Azért mentem el, mert első baba, hát paráztam, gondoltam ártani nem árt. Bár most úgy érzem, hogy tévedtem, mert árt.
Nyugodt vagyok, fekszem, pihenek, elfoglalom magam. No meg iszom a palástfű teát, eszem a folsavat, Rutascorbint, magnéziumot. Amit tudok megteszek és imádkozom a legjobbért! :):)
2014. dec. 4. 15:10
9/13 anonim válasza:
A papírra nem írtak petezsák méretet? Azon elméletileg ott kell hogy legyen... Nézd meg
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megnézni, mert nem divat ezen a nőgyógyászaton, hogy papírt adjanak. (Tudom, hogy kellene, eü. dolgozó vagyok, de nem adtak még soha... Arra hivatkoznak, hogy úgyis elhagyja a beteg, nem nyomtatnak.)
2014. dec. 4. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!