Tegnap kb.6hetesen üres petezsákot látott az orvos. A HCGm nő, tegnap 5900volt. Van remény?
Figyelt kérdés
Az UH alapján azt mondta a dokim, hogy menjek az ügyeletes orvoshoz, és úgy készüljek, hogy a műtőbe fog vezetni az utam. Elküldtek vérvételre, a HCGm 679ről felment 5900ra, 1hét alatt. Persze az ügyeletes első mondata az volt, hogy ebből nem lesz műtét, legalábbis most nem. Két hét múlva megyek vissza, ha addig nem lesz változás, akkor missed ab. Szerintetek lesz valami jó hír? :) Tapasztalatok? :)2014. dec. 4. 14:28
11/13 anonim válasza:
Az szép.... Melyik kórházban vizsgáltak, mert oda nem megyek... :)
12/13 anonim válasza:
Korai volt ez a kijelentes a dokidtol.sajnos most csak vatni tudsz,drukkolok!
Nalam 3500 volt a hcg mikor eloszor lattuk az embriot.az egyik petezsakban volt, a masikban nem.ra 2 napra korhaz kerultem verezgetessel es akkor mar szep szivhangja is volt.nemreg mult 1 eves :)
Fel a fejjel,csak pozitivan!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek :) December 15.-én megyek orvoshoz, azt mondta a telefonban, éhgyomorra menjek, mert ha nem lesz szívhang, akkor műtét... Nagyon félek, de közben bízom benne, hogy minden rendben lesz :) Pont olyan túlélő lesz, mint az anyja ;)
2014. dec. 5. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!