Mi miatt marad üres a petezsák? Milyen sűrűn fordulhat elő? Van remény ha 6hetesen még csak petezsákot (16x16mm) láttak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 13:44
1/23 A kérdező kommentje:
Hasi UH volt.
2012. jan. 7. 13:45
2/23 anonim válasza:
Szia, szerintem van remény, kb. én is ekkor voltam először orvosnál és azt mondta, "látszódik a petezsák, Ön terhes". Nyugi!
3/23 anonim válasza:
6 hetesen általában hüvelyi uh-t szoktak csinálni, pont azért, hogy lássanak is valamit, hiszen ilyenkor tényleg milliméterekről beszélünk. Lehet, ha hüvelyi uh lett volna, volna a doki.
Gondolom, 1-2 hét múlva vissza kell menned. Nyugi ;)
4/23 anonim válasza:
kimaradt: lehet, mást is látott volna már a doki
5/23 A kérdező kommentje:
2 hét múlva kell visszamennem.
2012. jan. 7. 14:18
6/23 anonim válasza:
Nyugi!Én is túl korán voltam 6 hetesen,csak petezsákot láttak,az is kis "lapított" volt.Aztán egy hét múlva minden ott volt!
7/23 A kérdező kommentje:
Próbálok megnyugodni,de annyira hosszú ez a két hét. Nagyon bízom benne,hogy minden rendben lesz,nagyon várjuk ezt a babát!
2012. jan. 7. 14:34
8/23 anonim válasza:
Szia.
Én 8 hetesen voltam először és akkor lehetett csak látni valamit.
Nekem hüvelyi ultrahangot csináltak.
Szerintem minden rendben lesz, próbálj megnyugodni.
A 6 hét még nagyon korai.
9/23 anonim válasza:
Hat hetesen nekem is még csak petezsák volt (csak hasi uh-n nézett), két héttel későbbre rendelt vissza a doki és akkor már látni lehetett, ahogy dobog a Pici szíve :)
10/23 anonim válasza:
Hasi UH-val előfordulhat, nekem hüvelyivel ennyi idősen volt szívhang is (6+2).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!