Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi miatt marad üres a petezsák...

Mi miatt marad üres a petezsák? Milyen sűrűn fordulhat elő? Van remény ha 6hetesen még csak petezsákot (16x16mm) láttak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 13:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én is 6 hetesen voltam uh, nekem is csak petezsákot láttak, hasi uh volt de érdekes módon nekem 6 hét múlva kontroll!

Mondjuk én kiakadtam ezen jövőhét végén magándokihoz megyek...

2012. jan. 7. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se aggódj. Nekem is csak petezsákom volt 6 hetesen... Másfél hét múlva pedig már szívhang is volt.
2012. jan. 7. 22:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia ne aggódj bár nekem 6 hetesen már láttuk a picit és a szívhangját is hallottuk. De mindenkinél más lehet késöbb volt peteérésed késöbb ágyazódott be így még természetes hogy petezsákott lát csak
2012. jan. 12. 07:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Kedves válaszolók. Ti voltatok a párotokkal félidő után is?
2012. ápr. 14. 13:32
 15/23 A kérdező kommentje:

UH-n? 9,12 hetesen aztán 20hetesen voltam és jövőhéten 23hetesen megyek. Miért kérdezed?

Mondjuk 8 hetesen visszaminősítettek 8hetesre és a mikor a 12hetesre mentem 12+6hetesen már nem bírtak tarkóredőt mérni mert nagy volt a baba és azt az 1hetet behozta. :)

Azóta minden rendben.

2012. ápr. 16. 06:48
 16/23 anonim ***** válasza:

6+0 naposan nekem is üres a petezsák. Tudom, régi kérdés, de emlékszel, hogy a terhességed előtt a peteérésed mikor volt, ill. mikor voltál a pároddal együtt (szerelmeskedni)?

Azért érdekelne, mert én pontosan tudom a dátumot és kíváncsi lennék, hogy neked mikor fogant a baba és ahhoz képest "mikor" volt üres a petezsákod.

Remélem nem zavartalak nagyon össze.

Én petezsákom ugyanekkora és kellene már szikhólyagnak vagy embriócsomónak lennie, de nincs. Neked sem volt benne?

2012. ápr. 16. 08:44
 17/23 A kérdező kommentje:

Nekem se volt benne semmi. Félidőben voltunk együtt. Azt hiszem a 10-13-16 napon.

Mensi szerint 9hetesen visszarendeltek kontrollra. Akkor már volt szívhang is,de a doki azt mondta,hogy méretei alapján csak 8hetes.Ezek alapján amikorra a 12 hetes UH-ra kaptam az időpontot már behozta a lemaradást.

A legfontosabb ne idegeskedj,pihenj,amennyit csak tudsz,egyél sok gyümit. Nekem ez bevált.

Sokan mondták,hogy 6hetesen már szívhangnak kéne lenni meg nem jó jel,hogy semmit nem láttak,de mégis már 22hetes leszek.

Neked mikor kell visszamenned UH-ra? Tüneteid vannak? Dolgozol vagy táppénzen vagy? Én táppénzen volt,így egész nap próbáltam pihenni.

Drukkolok Neked! Majd írjál ám,hogy mi volt a dokinál!

2012. ápr. 16. 08:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Most pénteken kell visszamennem. Ekkor leszek 6+5 napos.

Mi a 13. napon volunk együtt. Utána már egyáltalán nem.

2 picivel vagyok itthon. Náluk ilyenkor már volt szívhang is.

Doki mondta, hogy "nem ezt kellene" látnia.

28 nap telt el akkor, olvastam, hogy a 22. naptól szívhang is van, legalábbis szikhólyag. De sajnos semmi.

2012. ápr. 16. 09:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Mondom,nekem se látszott semmi.Nekem azt mondták,ebből még bármi lehet.ÉS lett is.

Nekem mint kiderült,a lepény a mellső falon tapadt meg és azt mondták,emiatt esetleg jobban el tudott "bújni" a baba.

Azt tényleg elég furcsa,hogy ilyen sokára hívtak vissza. Ha tudsz,tényleg menj el magándokihoz,de addig próbálj meg várni legalább 2-3hetet.Nekem is annyit kellet.Akkor már biztosabban fog a doki nyilatkozni.

2012. ápr. 16. 09:08
 20/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Mikor mész dokihoz? Majd írj,hogy mit mondott!

Drukkolok!

2012. ápr. 20. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!