16,4mm-es üres petezsák. Van még remény?
Szia!Nekem 6 hetesen 18 mm üres petezsák volt!2 hét múlva kellet visszamennem és akkor már ott volt a 13 mm babám és szivhang is volt!Nyugi!Ott lezs a baba!Drukkolok!20 hetes kismama
Anett
Szerintem még igen. Én is úgy voltam, hogy 6 hetesen csak a petezsák látszott. Én is meg voltam ijedve. De eltelt az a másfél hét, és majdnem 8 hetesen mentem vissza, akkorra már látszott a baba is, a szívverése is.
NEM szabad feladni a reményt. Meglátod, ott lesz az a baba, csak még nagyon picike.
Drukkolok Neked és írd majd meg 2 hét múlva az eredményt. De nem lesz semmi baj. Ne aggódj. Csak pozitívan! :)
22 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat és a bíztatást! Ma voltam az orvosnál, már látszott a 4mm-es embrió, és meghallgattuk a szívverését is! :-)
Úgyhogy válaszolva saját kérdésemre: Igen, van remény, sőt! Felesleges volt az aggódás!
13.31-es vagyok. Nagyon de nagyon örülök, hogy minden rendben van! :)))
Egyébként az aggódás nagyon sok kismama terhességét végigkíséri, ez természetes is valahol :) Mindíg van valami aggódni-való.
Tényleg nagyon örülök, hogy már van szívhangotok is.
Boldog babavárást!!
szia. tudom, régi kérdés, ha itt vagy válaszolnál?
szikhólyag sem volt akkor? rá 4 nappal meg minden? nem kellett várni két hetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!