Van remény? Az orvosom kb.6 hetes 6 napos terhességemnél azt látta, hogy összelapult a petezsák. Sajna nem látott bent semmit. Előtte egy héttel 5,7mm volt a bébi.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Lehet, hogy csak nem látta? Vagy mindenképp ki kell üríteni??
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat.
És gratulálok az utolsó válaszolónak!
Nekem a doki azt mondta, hogy kb. három hónap múlva lehet próbálkozni. De előbb lelkileg is meg kell gyógyulni..
Jó kismamaságot!
Köszi a bátorítást!
Nektek mennyi idő múlva jött össze az "utánpótlás".
Drukkolok a prolémamentes terhességhez!
Szia. Nalunk is ez volt a helyzet, 11 hetesen üres volt a petezsák, szept közepén-végén tisztították ki a méhem, decemberben mensiztem utoljára, szóval rögtön összejött, akkor még a szervezeted tele lesz terhességi hormonokkal. Próbáld meg feldolgozni, és akkor sikerülni fog hamar. 23 hetes kismami
Kívánok neked gyors 3 hónapot, majd feledhetetlen boldogságot!
Kezdem feldolgozni a helyzetet! Sokat segített, hogy veletek beszéltem, akik már átestek ezen a ronda dolgon..
Most attól félek, hogy több helyen olvastam, hogy ahogy tágítják a méhszájat, az nagyon fáj... Én azt hittem lealtatnak, és semmit sem fogok érezni...
Jó éjt mindenkinek!
Köszi mégegyszer a vígasztaló szavakat!
A műtét alatt elaltatnak, akkor nem fogsz érezni semmit!
A tágítást sajnos előtte csinálják, de az egyénfüggő, hogy kinek mennyire fáj!
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!