Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az embrió elhalásnak mik a...

Az embrió elhalásnak mik a tünetei? Mindig vérzéssel jár? Van remény a terhességre ha 5 hetesen csak a petezsák és a szikhólyag volt látható az uh -n?

Figyelt kérdés
2008. júl. 19. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
5 hetesen nekem is csak petezsákot látott a doki,mert mást még nem is láthatott.Nyugi!Boldog babyvárást!
2008. júl. 19. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, minden rendben lesz! :) 5hetes uh-n ez teljesen normális! Csak pozitívan, mert az idegeskedést lassan a bébi is érezni fogja! :)
2008. júl. 19. 15:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem nem lesz baj!?
2008. júl. 19. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy már az is látszik nekem még nem látták,mert mondot valamit a doki hogy baj?
2008. júl. 19. 15:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Az uh doki nem mondta, hogy baj van, csak ezt írta a leletemre: 5 missed ab?

2008. júl. 19. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
azt szerintem hogy missed ab azt nagyon korán van rá irni 5hetesen,mert az azt jelenti elhalt terheség,legalább is nekem 10hetesen irták rá mikor elhalt a baba,
2008. júl. 19. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.
2008. júl. 19. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
az utolsó vagyok. Nekem egyébként semmi tünetem nem volt. Se görcs, se barnázgatás, semmi. Ha nem megyek el dokihoz észre sem veszem. Ennyi.
2008. júl. 19. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
mi van veled voltál dokinál?
2008. júl. 23. 13:01
 10/10 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászólónak írok!

Szia!

Voltam dokinál és műszeres terhességmegszakításom volt. Elhalt a magzat!

2008. júl. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!