Mit csináljak ha nem tudom kitől vagyok terhes?
Hány hetes terhes vagy?
Honnan tudod, hogy az vagy?
Hány hetes terhes vagy? Kb azon a héten estél teherbe, amikor pasit váltottál? Egyikükkel sem csináltál semmi rizikósabbat, mint a másikkal? A ciklusod alapján sincs tipped, hogy melyik a valószínűbb? Ha semmi ötlet, akkor fizathetsz NIPP tesztért, de ugye akkor valamelyik pasinak el kell mondanod, hogy kéne tőle minta (+ tőled vért vesznek): [link]
Amúgy biztos Meg akarod tartani? Ha nem akkor teljesen mindegy, hogy kitől van...
Azt értem, hogy szakítottatok, és gyorsan, 3 nap múlva lett másik kapcsolatod, de mennyi idő telt el az aktusok között?
Vagy a szakítás napján még voltatok együtt az exszel, és 3 napra rá egy másikkal?
Ha így volt, a DNS vizsgálat majd megmondja. Ha több idő telt el, akkor azért az utolsó menstruáció időpontja alapján elég pontosan ki lehet számítani, ki az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!