Mit csináljak ha a főnököm ugyan úgy sokat dolgoztat amikor tudja hogy terhes vagyok és megbeszéltük hogy nem kell annyit dolgoznom?
Figyelt kérdés
Mondjam neki? Vagy az orvosnak mondjam?2019. júl. 8. 07:37
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen a munkaköröd. Egyébként ha úgy érzed, hogy direkt bunkó a főnököd, akkor menj táppénzre. Aztán tojd le, hogy ki szerint nem etikus.
2/5 anonim válasza:
Milyen értelemben dolgoztat sokat? Túlóráznod terhesen nem lehet. Ha viszont 4 aktakupac helyett 8at ad, azzal nincs gond, amennyiben bele fér a munkaidőbe
3/5 anonim válasza:
Pont, moint az előzőek: Nem mindegy, hogy szalag mellett állva gályázol és így rakott át egy nehezebb sorra vagy vár nagyobb teljesítményt, vagy pedig az irodában rád bízott még 2 partnert és az ő ügyeiket.
4/5 anonim válasza:
Én sem értem. Módosított a munkaköri leírásban, de nem tartja be? Kevesebb bért kapsz, mint előtte, és ugyanannyit dolgozol? Ha így van, ügyvéd.
Ha csak szóbeli megállapodás volt, hogy könnyít, de normálisan megkapod a bért, akkor finoman jelezd, bár tudnod kell, hogy ez piszkosul nem szabályos, és nagyon rendes veled.
Ha nem változtat, akkor természetesen kikerheted az orvos véleményét.
Milyen munkakörben dolgozol?
5/5 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy mit dolgozol,milyen a munka köröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!