29 hetes terhes vagyok. Kicsit ki van nyíilva a külső méhszáj és meg van rövidülve a méhnyak. Sajnos pontos értéket nem mondtak. Feküdnöm kell minnél többet, semmi megeröltetőt nem szabad csináljak. Szerintetek van okom aggódni?
Nincs okod aggódni, de betartani a fekvést igen. Másképp sokkal hamarabb megszülhetsz, mint kéne.
Tartsd be a fekvést. Semmi hazimunka
Én is pont ugyanígy vagyok igaz 32 hetesen, 2.baba.
Pihenj, feküdj sokat, egy-két lehajolásból baj nem lesz, csak ne erőltesd magad. Ahogy olvasom ilyen értékkel még túl is lehet hordani.
Én is így vagyok, csak én kórházban fekszem, kinyílt méhszájjal.
csak enni és tusolni kelhetek fel, na meg wcre.
Nekem a 30.heten mondta a doki h a külső mehszajam nyitva, de azt mondta hogy második terhességnél ez normális... Nem pánikoltatott de mondta h azért már a 16 kgs fiam ne emelgessem... (sajnos dackorszak miatt azért nem mindig kivitelezhető)
Főzök mosok takarítok itthon, ma is porszívóztam de nem erőltetem meg magam. Ha a gyerek oviban van valamikor csak fekszem. A gyerekszoba festése szerencsére készen van, mondjuk akkor letraztam is (még mielőtt megtudtam hogy nyitva a külső).. Jelenleg 32.hetes terhes vagyok. Egy zsebkendőért ha lehajolsz abból azért sok baj nem lehet, persze ha tudsz pihenj minél többet. Igyál sokat
Vannak többgyermekes barátnőim, az egyiknek már a 18.heten (3.babaval) nyitva volt a külső méhszája... 38.hetre szült..
Mivel a doki nem panikoltatott en sem panikolok, ő azt mondta szedjek több magnéziumot, igyak minimum 3 liter folyadékot, ne emeljem a fiam és mostmar ne én fessem a gyerekszobát...
Egyébként teszek veszek itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!