CTG-n végeznek méhszáj/méhnyak vizsgálatot?
Jövő héten megyek először CTG-re, 37 hetesen. Terhesgondozásra magándokihoz jártam, de a szüléshez nem fogadtam fel (jó lesz az ügyeletes). Legutóbb a 32. héten voltam nála, akkor mondta, hogy legközelebb már ne hozzá menjek (hozzá többet nem is megyek), hanem a kórházba CTG-re. A kórházban még sosem jártam, egy orvost sem ismerek, csak most kértem időpontot CTG-re.
Az lenne a kérdésem, hogy a CTG-n fognak mást is vizsgálni, vagy csak a magzatmozgást/szívhangot? De akkor ott lent rám sem néz senki? Ahhoz külön időpontot kellene kérnem a kórházban?
Hogy szokott ez menni?
Csak a magzatmozgást nèzik.
Ha azt akarod, hogy valaki vizsgàljon meg időpontot kell kérned az sztkba
Nekem CTG-n még vérnyomást mértek.
Terhesgondozásra menned kell külön, ha szeretnél. Ennyire későn már engem se hívott a doki, a kiírt dátumom után kellett volna csak mennem, de 10 nappal előbb meglett a manó.
Az utolsó laborra, ha még nem voltál, nem kell beutaló, a kiskönyvedet gondolom kitöltötte a háziorvos az elején, azzal mész az SZTK-ba, ahogy az előző két alkalommal is voltál gondolom, hacsak nem magánban csináltad azokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!