2110 méhszájjal mikor szülhetek végre? 39hkm
Bármikor szülhetsz.Ennél pontosabban sajnos nem tudom megmondani.
Én is nagyon vártam már,hogy végre beinduljon a szülés,és túl legyek rajta,mert már borzasztó nyomorultul éreztem magam.Minden jóslóra azt hittem,hogy na ez már az,aztán mindig csalódottan vettem tudomásul,hogy még mindig semmi...
Aztán 39+5 este eszeveszett zokogás közepette kifakadtam a férjemnek,hogy én ezt már tényleg nem bírom tovább,egy nagy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam.Pár órára rá,hajnali háromnegyed 3kor végre egy igazi fájásra ébredtem,reggel fél kilenckor már kezemben tartottam a babámat 😊
Olvastam valahol,hogy akár egy kiadós nevetés vagy sírás is beindíthatja a szülést,de nem igazán hittem el.Így utólag vissza gondolva lehet,hogy mégsem akkora hülyeség...
Kitartás kedves kérdező,nem sok van már hátra,hiába tűnik minden egyes nap egy hétnek 😊
szia!2222 volt csütörtök délelött péntek este megszületett.Nagyobb fiamnàl fájásokkal mentem kòrhàzba belső méhszáj teljesen zárt volt vele megkinlòdtam 16 òràt a picivel 5-kor értem kórházba 6óra 13kor megvolt.jò ha nyitca a méhszáj nem a 0-rol kell kezdeni!
könnyü szülést!
Nálunk is hasonló érték volt 39 hetesen. De onnantól számítva még több mint egy hét kellett, és csak a 40. hét vége felé indult be a szülés. Szerencsére magától, nem kellett mesterségesen indítani.
Persze ez nem jelent semmit. Lehet, te már ma meg fogod szülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!